Ribery varmer op til Ballon d'Or med stor pris

Franck Ribery er blevet kåret til 'Årets Spiller' i Frankrig foran Blaise Matuidi og Paul Pogba. Rudi Garcia vandt titlen som 'Årets Træner'

Franck Ribery er netop kåret til året spiller i Frankrig. (Foto: AP)
Franck Ribery er netop kåret til året spiller i Frankrig. (Foto: AP)

Der er ikke noget at sige til, hvis Franck Ribery ser tilbage på 2013 og er ganske tilfreds med årets forløb.

Han og Bayern München vandt alt, hvad der vindes kunne i sidste sæson, og i august blev han kåret til Årets Spiller i Europa.

Se også: Beckenbauer peger på Ribery - frygter Ronaldo

Nu overdænges den 30-årige franskmand så med endnu mere hæder og ære, da han er blevet kåret til Årets Spiller i Frankrig af fodboldmagasinet France Football, som også er med til at uddele Ballon d'Or sammen med FIFA.

- I al ydmyghed synes jeg, det er fortjent. Jeg spillede en stor, stor sæson, et stort år 2013. Jeg synes, jeg fortjener denne pris for mine præstationer med Bayern og Les Bleus. Jeg har altid slået til, især på vigtige tidspunkter. Jeg var konsistent og afgørende. Jeg har aldrig spillet så godt før. Jeg er på toppen, i mit livs form, siger hovedpersonen selv til France Football.

Se også: Ballon d'Or: Messi, Ronaldo og Ribery i top tre

Nummer to og tre i kåringen blev Paris Saint-Germains Blaise Matuidi og Juventus' Paul Pogba. Samtidig blev Rudi Garcia kåret til Årets Træner i Frankrig for sine præstationer med Lille og Roma.

0 kommentarer
Vis kommentarer