Zlatans også: Kjær misser topbrag mod PSG

Den danske landsholdsforsvarer blev alligevel ikke klar til Lilles kamp mod Paris Saint-Germain

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Han har været uhyggelig i fransk fodbold i denne sæson, men nu misser han denne sæsons forløbig største udfordring, når Paris Saint-Germain tager imod Lille på Parc des Princes.

Simon Kjær er alligevel ikke blevet sin lårskade kvit og kommer derfor ikke til at stå over for Zlatan Ibrahimovic i aftenens franske topkamp i Ligue 1.

Se også: Monaco taber skridt i guldkampen

Både Lille og den danske landsholdsforsvarer troede i starten af ugen på, at fiberskaden i låret ville hele nok til, at Simon Kjær kunne spille, men det har altså vist sig ikke at være tilfældet. Derfor tager Simon Kjær kampen på sofaen.

På Twitter skriver Simon Kjær:<br /><br /><p>- Jeg har prøvet alt for at blive klar til kampen mod PSG, men der var desværre ikke en chance for det, siger Simon Kjær også gennem sin presserådgiver.</p><a id="_a752c693-2771-451a-ba9c-9d04935b2671" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/franskfodbold/article4619171.ece">Zlatan: Elgene kender mig heldigvis ikke</a><br /><br /><p>Paris Saint-Germain og Lille er gået i udbrud i toppen af ligaen sammen med Monaco, men da sidstnævnte led et overraskende nederlag til Valenciennes fredag aften, kan Lille overtage andenpladsen med en sejr.</p><p>Paris Saint-Germain kan holde nytår på førstepladsen under alle omstændigheder, da holdet fører med fire point ned til Lille inden opgøret, der runder 2013 af.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer