TV: Zlatan-brag var ikke nok mod Lille

Simon Kjærs holdkammerater havde Paris St. Germain i tovene i topkampen i Ligue 1

(Foto: Michel Euler/AP)
(Foto: Michel Euler/AP)

Juleferien begyndte desværre for tidligt for Lilles danske forsvarskæmpe Simon Kjær. På grund af en drilsk fibersprængning i London var danskeren ikke til stede på Parc des Princes til sæsonens hidtil hårdeste opgave mod det ubestridte tophold Paris St. Germain.

Se også: Zlatans også: Kjær misser topbrag mod PSG

I stedet kunne Simon Kjær hjemmefra se sine holdkammerater sikre det ene point mod PSG, efterde over 96 spilleminutter endte 2-2. Men faktisk var den helt store overraskelse inden for rækkevidde.

Paris St. Germain åbnede bedst og burde have været foran ved anfører Thiago Silva, som på forunderligvis formåede at brænde denne her (se nedenfor). Kort efter slog Zlatan Ibrahimovic til med et brag af et friskspark (se ovenfor).

TV: Se Thiago Silva misse tomt mål fra 2 meter

Lille lagde sig imidlertid ikke ned, selv om de ikke er vant til, at der bliver scoret imod dem.

Først udlignede anfører Rio Mavuba lige inden pausen, og i anden halvleg tegnede Salomon Kalou konturerne til en vaskeægte overraskelse med sit mål til 2-1.

Chancen for 3-1 var til stede, og det samme var muligheden for straffespark til hjemmeholdet, inden Lilles montenegriner Marko Basa bragte balance i regnskabet med et selvmål - og den blot ottende scoring mod Lille i denne sæson.

TV: Her sikrer selvmål point til PSG

Hjemme i Danmark var Simon Kjær godt tilfreds med det ene point.

- Fantastisk kamp. Fantastisk resultat. Stolt af at være Lille-spiller, skriver han på Twitter.<br /><br />
0 kommentarer
Vis kommentarer