Braithwaite er 'fransk åbenbaring'

Martin Braithwaite har haft en så god sæsonstart, at han er en af fem åbenbaringer i den franske Ligue 1, mener Sport.fr

Martin Braithwaite (Foto: Lars Poulsen)
Martin Braithwaite (Foto: Lars Poulsen)

Martin Braithwaite har taget skiftet fra den jyske vestkyst til sydfranske Toulouse stort set problemfrit. Den tidligere Esbjerg-angriber har spillet 17 ud af i alt 19 kampe og scoret fem mål for Toulouse, der hører til midt i Ligue 1.

Denne præstation er for danskere muligvis bemærkelsesværdig, men også franskmændene har ladet sig imponere af den hurtige angriber. Braithwaite er således en af fem åbenbaringer i Ligue 1 i denne sæson ifølge det franske medie Sport.fr.

- Toulouse har været vant til eksotiske indkøb med større eller mindre succes i de seneste år, så da danske Martin Braithwaite kom til fra Esbjerg for to millioner euro, krydsede Toulouse-fans fingre for, at han fik samme succes som Johan Elmander - og ikke Søren Larsen, som er andre nordiske angribere, der har været i Toulouse, skriver Sport.fr om Braithwaite. 

22-årige Braithwaite har udover sine fem mål også noteret sig for tre assists, og derfor er han endt blandt Sport.fr's fem åbenbaringer.

Her er han placeret sammen med Monacos 17-årige Anthony Martial, Paris SG's 18-årige Adrien Rabiot, Montpelliers 19-årige Morgan Sanson sam Lilles 23-årige Pape Souaré.

0 kommentarer
Vis kommentarer