PSG: Prisen på Messi er urealistisk

Paris Saint-Germain er ikke interesseret i at hente Lionel Messi, som, klubben mener, er for dyr

Lionel Messi. (Foto: AP)
Lionel Messi. (Foto: AP)

Zlatan Ibrahimovic er stjernen over dem alle i Paris Saint-Germain, og sådan kommer det formentlig til at være i noget tid endnu. For selv om PSG er rygtet interesseret i Lionel Messi, har rygterne ikke noget på sig.

For det første er Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi nok ikke de bedste venner, efter Zlatan blev sendt ud på et sidespor i FC Barcelona. Svenskeren mener i sin bog, at en del af skylden lå hos Lionel Messi, der gerne ville i midten af et tremands-angreb.

For det andet er det tvivlsomt, om Lionel Messi vil spille i PSG og den franske liga. Og for det tredje er Lionel Messi alt, alt for dyr til PSG, bedyrer PSG's ejer.

- Jeg har slet ikke talt med Messi, for jeg er ikke interesseret i at købe ham. Jeg ville aldrig betale, hvad de siger, han koster. Jeg er realististisk, og det er beløbet ikke, siger PSG-ejer Nasser al Khelaifi til reportere efter PSG's 3-1 sejr over Nice lørdag aften.

Ifølge rygterne skulle Paris Saint-Germain være klar til at byde 250 millioner euro for Lionel Messi - det er mere end 1,75 milliarder kroner og er Messis frikøbsklausul i FC Barcelona. Men PSG-ejeren afviser altså at være klar til at smide så mange penge for den lille argentiner.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere