Kjær om fransk succes: Helt unikt

Simon Kjær går fra succes til succes i franske Lille, hvor han søndag var med til at holde nullet for 16. gang

Simon Kjær høster masser af fransk succes. (Foto: AP)
Simon Kjær høster masser af fransk succes. (Foto: AP)

At kalde Simon Kjærs skifte fra tyske Wolfsburg til franske Lille for et klogt karrierevalg må efterhånden kaldes noget af en underdrivelse.

For Kjær og hans holdkammerater har mere eller mindre marcheret fra succes til succes, og holder stadig fast i tredjepladsen bag den stenrige duo PSG og Monaco.

Senest med 0-0 mod Lyon i et opgør, hvor den lyslokkede dansker igen var en sikker forsvarskrumtap, der efterfølgennde kastede en kåring som 'Top of the match' - kampens bedste spiller i hæderkronede L'equipe.

TV: Zlatan brænder Panenka-straffe

- Det var en rigtig fodboldkamp, ja en rigtig topkamp i mine øjne. Vildt intens, meget hård i duellerne, fantastastisk stemning på vores fede stadion og så på et rigtigt højt niveau. Det var ikke urimeligt med uafgjort, men vi havde klart flest forsøg og chancer, så på den måde bør vi vinde. Men Lyon er utroligt formstærke lige nu, så 0-0 var et ok resultat for os. Det er sådan en kamp, man elsker at spille, hvor der bliver givet fuld gas, fortæller Simon Kjær til Ekstra Bladet om kampen, hvor han var uden sin normale forsvarsmakker, Marko Basa.

ÅRETS AFBRÆNDER: Braithwaite brænder fra en meter

- Det var bare ægte holdarbejde, vi viste. Det har svinget lidt her i starten af foråret, men hvis vi fortsætter på den her måde, så skal vi nok kunne beholde vores top tre-placering og chance for Champions League. Vi genfandt lidt vores hold-fight fra tidligere på sæsonen, hvor vi fighter forbilledligt, forklarer Kjær, der via en stabil sæson indtager ellevtepladsen på L'equipes rangliste.

- Jeg er selv meget tilfreds. Det gik godt, som det jo gør stort set hver eneste gang her i Frankrig, og vi fik desuden vores clean sheet nummer 16, og det er jo helt vildt unikt at være med til, siger midterforsvareren, der med garanti er på holdkortet, når Morten Olsen tirsdag udtager det landshold, der i næste uge møder England på Wembley.

0 kommentarer
Vis kommentarer