Daniel Wass matchvinder for Evian

Den danske kantspiller Daniel Wass scorede for Evian, som lørdag aften vandt 2-1 hjemme over Bastia

Daniel Wass var på ny vigrig for Evian, da han scorede sejrsmålet mod Bastia. (Foto: Claus Bonnerup)
Daniel Wass var på ny vigrig for Evian, da han scorede sejrsmålet mod Bastia. (Foto: Claus Bonnerup)

Den franske fodboldklub Evian tog et vigtigt skridt væk fra bundstriden lørdag aften ved at vinde med 2-1 hjemme over Bastia.

Det var den danske kantspiller Daniel Wass, som stod for den afgørende scoring til 2-1 tre minutter inde i anden halvleg.

Den tidligere Brøndby-spiller er med målet oppe på seks ligascoringer for Evian, som kæmper en hård kamp for at komme væk fra bunden i den bedste franske fodboldrække.

Se også: Zidane kan blive ny Monaco-træner

Florian Raspentino havde tidligere i kampen bragt Bastia foran med 1-0 efter en halv time, men fem minutter senere havde Evians Nicolas Benezet udlignet til 1-1.

Og så kunne Daniel Wass belejligt slå til med matchvindermålet efter 48 minutters spil. Den tidligere FC Nordsjælland-keeper Jesper Hansen stod på mål i hele kampen for Evian.

Med sejren har Evian 38 point efter 33 kampe, og der er nu otte point ned til bundholdet Sochaux under nedrykningsstregen.

Se også: Wass sikrede Evian det ene point

Der var også andre danskere i aktion i Le Championnat i lørdagens øvrige kampe.

Den tidligere Esbjerg-angriber Martin Braithwaite spillede hele kampen for Toulouse, som tabte 0-2 på udebane til Sochaux.

Tidligere lørdag vandt Lille, der havde Simon Kjær med i hele kampen, med 1-0 hjemme over Valenciennes. Det var 10. kamp i træk uden nederlag for Lille, som er placeret på tredjepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer