Jesper Hansen vil ind i landsholdsvarmen

Den danske Evian-målmand vil tilbage som tredjevalg på landsholdet

Jesper Hansen (Foto: Polfoto)
Jesper Hansen (Foto: Polfoto)

Jesper Hansen har haft en fornuftig sæson i den franske Ligue 1-klub Evian, hvor han udover en periode på reservebænken i begyndelsen af året, har fået masser af spilletid. 

Samtidig har målmanden bevæget sig i periferien af det danske landshold, hvor han i 2013 stort set var fast tredjevalg, men i den eneste landskamp i 2014 var han ikke med, da Danmark mødte England på Wembley. 

Nu håber Jesper Hansen, at han kan komme ind i landsholdsvarmen igen. 

- Det vil jeg gerne. Jeg har været med i et års tid og var med i truppen i sidste efterår, men jeg var så ikke med mod England. Nu hvor jeg er kommet i god kampform, håber jeg, at jeg kan komme tilbage som tredjevalg. Kasper Schmeidhel og Stephan Andersen er nok nummer et og to, men jeg vil gøre alt for at komme med igen. Det er en kæmpe ære at være med på landsholdet, så jeg skal fortsætte med at spille godt og håbe på at komme i betragtning, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk. 

Se også: TV: Jesper Hansen med pragtredning, men PSG vandt

WAUW! Jesper H. afviser Lavezzi med tv-redning

Det er lidt et paradoks, at Jesper Hansen har fået så meget spilletid i Evian-målet i denne sæson. I sommer kom han til klubben, hvor landsholdets Stephan Andersen ikke kunne komme på holdet i sæsonen forinden, men selvom Andersen står foran Hansen i landsholdshierakiet, har Hansen altså præsteret noget, som Andersen ikke kunne i Evian. Det spekulerer Jesper Hansen dog ikke på. 

- Jeg vidste selvfølgelig godt, at der havde været en dansk målmand hernede før mig, men de tanker har jeg lagt til side og fokuseret på mig selv. Jeg er en anden type målmand, og jeg har vist, at jeg er god nok til at stå for klubben Andre må vurdere mig i forhold til Stephan Andersen, for det spekulerer jeg ikke på, siger han og fastslår sin landsholdsdrøm. 

- Jeg vil gerne med på landsholdet igen og være en del af teamet. Jeg har en god kampform og har spillet mange kamp i en god liga. Det er fedt at se tilbage på, og jeg har føler mig styrket, så jeg ser positivt på fremtiden, siger han.

Jesper Hansen og Evian har to kampe tilbage af sæsonen i Frankrig. Lørdag er Nice modstanderen i den første af to opgør, der væsentlige for klubben for at overleve i den franske liga. 

0 kommentarer
Vis kommentarer