Annonce:
Annonce:

Fransk midterhold vil have Esbjerg-profil

Det franske midterhold Nantes jagter Esbjergs Kian Hansen, der har udtykt ønske om nye udfordringer

(Foto: Claus Bonnerup)
(Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Fodbold

Højrebacken Peter Ankersen er tæt på at blive solgt fra Esbjerg, men endnu en spiller kan være på vej væk fra den vestjyske klub. 

Der er tale om midtstopperen Kian Hansen, der ifølge et fransk medie er i søgelyset hos den franske midterklub Nantes. Det er mediet  ouest-france.fr, der skriver, at Nantes jagter en midterforsvarer, og at Kian Hansen er en af klubbens førsteprioriteter i vinterens transfervindue. 

Kian Hansen har tidligere udtrykt ønske om at forlade Esbjerg, men han har en kontrakt frem til sommeren 2016, og derfor kræver det formentlig en pæn sum, hvis vestjyderne skal slippe midtstopperen. 

Ifølge det franske medie er der dog lagt op til, at Nantes først skriver kontrakt med Kian Hansen fra sommeren 2014 - hvilket også ser ud til at være tilfældet for Peter Ankersens skifte til Red Bull Salzburg. 

Esbjerg: Ikke planer om Kian Hansen-salg

Annonce:

Interessen fra Frankrigs nummer syv har spilleren selv dog ikke mærket noget til.

- Der må jeg være dig svar skyldig. Jeg aner ingenting, og jeg har ikke snakket med nogen. Sidst, jeg talte med min agent, var på den anden side af nytår, siger Kian Hansen til tipsbladet.dk.

I det franske medies historie står der, at en eventuel kontrakt først skal gælde fra sommeren 2014, og med Esbjerg-øjne er det formentlig en god ide at beholde viceanføreren til den kommende nedrykningskamp. En sådan aftale vil også passe Kian Hansen glimrende.

Esbjerg-forsvarer om Fiorentina: Fed kamp

- Det er klart, at det ville være en optimal løsning for mig, hvis jeg kunne lave en forhåndskontrakt med en klub og så spille et fint efterår i Esbjerg. Vi har to Europa League-kampe mod Fiorentina, men førsteprioriteten er at overleve i Superligaen. Så er Europa League bare en bonus, siger han.

Annonce:

Til sommer er tiden dog også ved at være moden til et skifte væk fra klubben, som han har været i siden sit 13. leveår. Han er faktisk allerede frisk på det nu, men han kan godt vente et halvt år.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg helst vil af sted nu, men ikke for enhver pris. Til sommer har hele tiden været mit udgangspunkt, men det kan jo være, at Esbjerg siger noget andet. Det er dem, der styrer det, siger forsvareren, der har kontrakt i Vestjylland til 2016.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: