Se billedet: Så trimmet er den nye PSG-stjerne

Yohan Cabaye har nu gennemgået lægetjekket og skrevet under med Paris Saint-Germain. Og det er noget af en fysik, franskmanden kommer med

Når Cabaye tager trøjen, får lidt flere mænd nok lyst til at rende i fitnesslokalet og gøre noget ved kroppen. (Foto: AP/Scott Heppell)
Når Cabaye tager trøjen, får lidt flere mænd nok lyst til at rende i fitnesslokalet og gøre noget ved kroppen. (Foto: AP/Scott Heppell)

Det er en ordentligt franskbrød, de har skrevet kontrakt med i Paris Saint-Germain her til aften.

For få timer siden bestod midtbanespilleren Yohan Cabaye lægetjekket hos de franske mestre, hvortil han skifter fra engelske Newcastle. Og Cabaye disker allerede op med en krop, der kan gøre superstjerne Zlatan Ibrahimovic gul og blå af misundelse.

Se bare her:<br /><br /><p>Da Cabaye var færdig med at vise sin sixpack frem under lægetjekket, skrev han kontrakten under med pariserne. Her afslørede han tilmed, hvorfor det blev netop franskmændene, der fik ham på holdet.</p><p>- Jeg blev overbevist af det ambitiøse projekt, der er her i Paris Saint Germain, og jeg kan ikke vente med at blive en del af den her fantastiske trup og hjælpe holdet med opnå vores mål i ligaen og ude i Europa, siger den 28-årige franskmand til <a target="_blank" href="http://www.psg.fr/en/News/003001/Article/65397/Yohan-Cabaye-joins-Paris-until-June-2017">Paris' hjemmeside</a>.</p><a id="_976f0aae-41cd-4630-ae0b-434cd0ceb947" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/tyskfodbold/article4640519.ece">Evian vil have gratis William Kvist</a><br /><br />Og skal man tro PSG's præsident, Nasser Al Khelaifi, manglede Cabaye ikke bejlere og konkrete tilbud. <br /><br /><p>-Selvom en række prestigefulde klubber var ude efter ham, valgte Cabaye os. Købet af Yohan Cabaye er igen et bevis på klubbens styrke og evne til at lokke de bedste spillere til. Vi er meget glade for at byde ham velkommen i Paris Saint-Germain-familien, så han kan hjælpe med de kommende udfordringer i den sidste halvdel af sæsonen, siger Al Khelaifi.</p><p>Pariserne menes at have betalt 180 millioner for at få Cabaye til klubben.</p><p>Franskmanden nåede at spille 93 officielle kampe for Newcastle, og i dem nåede han at score 18 mål i alt.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer