Zlatan fejrer to dages karantæne med to mål

Det svenske angrebsfænomen overskyggede David Beckham, da Paris Saint-Germain igen vandt 2-0 over Marseille

David Beckham fik sin første kamp fra start, men det var Zlatan Ibrahimovic, der stjal showet, da Paris Saint-Germain onsdag aften spillede sig videre til kvartfinalerne i den franske pokalturnering.

Svenskeren scorede begge mål i 2-0-sejren over Olympique Marseille. Det skete med et mål i hver halvleg, det sidste på straffespark

Målene faldt samme dag, hvor Zlatan Ibrahimovic blev idømt to spilledages karantæne i de europæiske klubturneringer som følge af sin udvisning i den første 1/8-finale i Champions League mod Valencia.

David Beckham spillede 86 minutter og havde pådraget sig et gult kort, inden han lod sig sende ud på bænken, hvor Zlatan Ibrahimovic allerede sad som udskiftet.

Læs også:

Se også: Zlatan får to dage i skyggen efter CL-udvisning

På det tidspunkt var kampen ved at udarte i aggressioner, og Beckham var kort inden udskiftningen blevet udsat for en provokation.

Det er blot tre dage siden, at David Beckham spillede sin første kamp for Paris Saint-Germain.

Det skete ligeledes hjemme på Parc des Princes, hvor modstanderen også var Marseille, som ved den lejlighed også tabte 0-2.

Det er tredje gang i sæsonen, at den sydfranske klub taber 0-2 ude til Paris Saint-Germain, for det skete også i oktober i den franske liga cupturnering.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere