Simon Kjær slår Falcao i fransk topkamp

Monaco og Radamel Falcao tabte for første gang i denne sæson, da oprykkerne gæstede Simon Kjærs Lille.

Simon Kjær og Lille fik endnu en succes, da de slog storholdet ;onaco. (Foto: Jacob Ehrbahn)
Simon Kjær og Lille fik endnu en succes, da de slog storholdet ;onaco. (Foto: Jacob Ehrbahn)

Simon Kjær blev vinderen, da den danske midterforsvarer sammen med Lille søndag aften stod over for en af verdens mest frygtede angribere, Monacos Radamel Falcao, i den bedste franske fodboldrække.

Lille vandt topkampen med 2-0 og går med sejren forbi Monaco på ligaens andenplads efter Paris Saint-Germain.

Nolan Roux scorede begge mål for Lille, der undervejs blev sat under et hårdt tryk af det stjernebesatte Monaco-mandskab.

Se også: 'Sølvræven' fyret i fransk klub

Efter en lille halv times spil kom Lille i front, da Marko Basa vandt en hovedstødsduel i forbindelse med et hjørnespark, og så kunne Roux prikke bolden i mål til 1-0 for værterne.

Simon Kjær var tæt på at lave en kostbar fejl 10 minutter senere, da han ikke fik fart nok i en tilbagelægning til målmand Vincent Enyeama.

En Monaco-spiller fik løbet bolden op, men Enyeama kom godt ud af sit mål og fik tacklet. Desværre røg bolden lige hen til Radamel Falcao, der med et tomt mål foran sig fik overplaceret sit skudforsøg.

Monegaskerne pressede hårdt på efter pausen og følte sig blandt andet snydt for et straffespark i begyndelsen af anden halvleg.

Se også: TV: Se Wass banke Braithwaite

I stedet for en udligning så lykkedes det Lille at komme på 2-0, da Nolan Roux 20 minutter før slutfløjt satte foden på et indlæg fra venstrekanten.

Monaco fortsatte ufortrødent med at producere chancer, men oprykkerne kunne ikke afværge sæsonens første nederlag.

PSG topper den franske liga med 28 point efter 12 spillerunder. Lille har 26 point på andenpladsen, mens Monaco har 25 point.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere