TV: Braithwaite arkitekt i Toulouse-sejr

To gange lagde Martin Braithwaite op til scoringer i Toulouses sejr på 5-1 i aftes over Sochaux. Simon Kjær og Lille holdt igen nullet og vandt 1-0 over Valenciennes.

Foto fra Viasat
Foto fra Viasat

Normalt er Martin Braithwaite mere i målscorerens end oplæggerens rolle, men i aftes forholdt det sig lige omvendt. Den tidligere Esbjerg-spiller var arkitekten bag to af Toulouses fuldtræffere i sejren på 5-1 over Sochaux.

Toulouse fik sig ellers en forskrækkelse hurtigt i kampen, da bundproppen i Ligue 1 allerede efter syv minutter bragte sig foran. Fra det lille felt tyrede Emmanuel Mayuka bolden i mål.

En halv time skulle der gå, før Braithwaites hold kom tilbage i kampen, og danskeren havde en hovedrolle ved den lejlighed. Fra kanten slog Braithwaite ind tværaflevering i feltet, hvor Wissam Ben Yedder dukkede op og sendte bolden videre over i det lange hjørne.

Se grim stempling på låret, der kun giver gult kort:Siden gjorde Ben Yedder det til 4-1 med sit tredje mål i kampen, da han fra ellevemeterpletten sparkede læderet i nettet.

Sidste mand på måltavlen kom dog ikke fra hjemmeholdet, men i stedet scorede Sochauxs Lionel Zouma i eget mål på et besynderligt hovedstød. 5-1 blev det til Toulouse, der sniger sig et stykke væk fra bunden med sejren.

Se Braithwaites flotte assist i tv-klippet over artiklen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer