Stærk Wass: Jeg har fået stor ros i Frankrig

Evians Daniel Wass har haft en god halvsæson, og han vil gerne prøve sig af på et højere niveau, men om det bliver til januar, sommer eller senere, må tiden vise.

Den franske liga afviklede efterårets sidste spillerunde i weekenden, og det er tid til at gøre status. For danske Daniel Wass har halvsæsonen været en blandet fornøjelse, for personligt har han præsteret glimrende, mens holdet ikke har. 

Evian ligger nummer 16, to pladser og seks point over nedrykningsstregen, og det er den tidligere Brøndby-spiller ikke overvældet over. 

- Jeg er ikke tilfreds, for vi har dummet os mange gange. Især på hjemmebane, hvor vi nok har tabt otte point, fordi de andre har scoret til sidst, eller de har lavet mål på vores fejl, siger den alsidige hurtigløber til tipsbladet.dk.

Se også: Dansker på ugens hold i Frankrig

Mens holdet har skuffet en smule, har Wass' personlige bidrag været anderledes tilfredsstillende. Både de lokale medier og Evian-spilleren selv har været glade for det, de har set. 

- Personligt er det gået rigtig godt. Jeg har fået stor ros fra mange aviser, som har snakket godt om mig. Det er dejligt, og med fem mål og tre assists har jeg også haft tur i den. Jeg har følt, at det er min sæson, siger han. 

Faktisk har sæsonens hidtil 19 Ligue 1-kampe været så gode for den 24-årige dansker, at han snart er klar til at rykke videre. Ikke at det må og skal være allerede til januar, men han føler, at han har niveau til det. 

Se også: Se Olsen: Her er Rommedahls afløser

- Jeg har vidst, at hvis jeg skulle videre, skulle jeg forbedre mit spil. Jeg synes, jeg har vist, at jeg kunne være med på et højere niveau, og på et tidspunkt vil jeg gerne prøve noget bedre af, siger han.

- Jeg håber og regner med at komme videre på et tidspunkt, men det kommer an på interessen. Det kan være til januar, til sommer eller senere. Vi må se, hvad der sker.

Se også: TV: Se Wass ødelægge Falcao-festen med nyt mål

I Danmark er vi vant til at se Daniel Wass fare op og ned ad sidelinjen enten som back eller som kant, men måske skal vi til at revurdere den opfattelse af ham. For i Evian har han prøvet kræfter med en ny position, og den bekommer ham overordentligt vel.

- Jeg har følt, at det er gået godt på kanten. Jeg har spillet i begge sider, men jeg har også spillet 10'er, hvor jeg har en fri rolle. Der har jeg noget frihed og kan løbe hen, hvor jeg vil, og det passer mig godt, fortæller Daniel Wass, der nu kan holde jule- og nytårsferie frem til forårssæsonen, som starter den 11. januar på hjemmebane mod Marseille.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer