Zidane kan blive ny Monaco-træner

Zinedine Zidane er favorit til at overtage trænertjansen, hvis Claudio Ranieri sendes ud af den russiske ejer til sommer

Zinedine Zidane. (Foto: AP)
Zinedine Zidane. (Foto: AP)

Monacos projekt tager form.

Siden den russiske milliardær Dmitry Rybolovlev overtog klubben i Ligue 2, er det blevet til oprykning og nu en andenplads i Ligue 1. Men trods de flotte resultater er det alligevel 50/50, om cheftræner Claudio Ranieri får lov at blive i Monaco efter sommer, skriver franske L’Équipe.

Ranieris træningsmetoder er til debat i spillertruppen, hvor nogle mener, at han er for hård, mens andre er i den helt anden grøft, og hvis Rybolovlev vælger at skifte italieneren ud, så har han allerede det næste store navn klar. Zinedine Zidane.

Se også: Zidanes søn vælger FrankrigSe også: Fransk legende: Min søn får fodboldsucces

Franskmanden med de store resultater på banen sidder netop nu på bænmken ved siden af Carlo Ancelotti hos Real Madrid, men skal man tro normalt velinformerede L’Èquipe, så er Zinedine Zidane et godt bud på en kommende Monaco-træner.

Se også: Roberto Carlos: Gravesen den mest tossede

Zidane vil give Monaco større appel i Frankrig, og han vil samtidig have respekten omkring sit navn til at tøjle de dyre stjerner, som allerede er der, mens han også vil kunne lokke nye til.

Og da store navne som José Mourinho og Arsene Wenger ikke forventes at ville skifte til det sydfranske, er Zidane den perfekte kandidat, hvis Ranieri forlader Monaco, ligesom hans allierede Riccardo Pecini, der snart er forhenværende teknisk direktør i klubben.

0 kommentarer
Vis kommentarer