Rekord-handel: Forsvarsstjerne tæt på klubskifte

David Luiz kan være på vej til et opsigtsvækkende skifte til Paris Saint Germain

David Luiz kan snart kigge efter lejlighed i byernes by (Foto: AP)
David Luiz kan snart kigge efter lejlighed i byernes by (Foto: AP)

Et opsigtsvækkende klubskifte kan meget vel være undervejs, i hvert fald hvis man skal tro engelske Daily Mail.

I dag fortæller avisen nemlig, at Chelsea brasilianske stjerne-forsvarsspiller David Luiz er detaljer fra et rekordskifte til de franske mestre fra Paris Saint Germain. Indenfor de næste 48 timer skulle handlen blive gennemført mellem de to klubber, lyder det.

Daily Mail fortæller, at PSG betaler Chelsea svimlende 460 millioner kroner for brasilianeren, der netop nu forbereder sig på VM i sit hjemland. Er transfersummen korrekt, vil Luiz samtidig blive den dyreste forsvarsspiller i historien, og vil i værdi overgå handlerne med Marquinhos og Thiago Silva, der begge også er skiftet til den franske storklub med de arabiske milliarder i ryggen.

Se også: Medie: Han skal afløse Puyol i Barcelona

Når klubberne er blevet enige, vil PSG rejse til Brasiliens VM-lejr, så de kan gennemføre det obligatoriske lægetjek og sikre sig en eftertragtet midterforsvarer.

Luiz har ellers længe været sat i forbindelse med Barcelona, men nu ser det ud til, at den arabiske pengetank overhaler katalanerne indenom.

Netop det store beløb skulle betyde, at PSG ikke har nogen konkurrenter i kampen om Luiz, da hverken Barcelona eller Bayern München, som også skulle være interesseret, er indstillet på at bruge så mange penge på den 27-årige brasilianer.

Se også: Stjernespækket brasiliansk trup udtaget til VM

I Chelsea kan man godt bruge pengene. Mourinho vurderer således, at han kan klare sig uden Luiz, og i stedet kan bruge de mange millioner på en verdensklasseangriber, hvor Diego Costa fortsat ligger øverst på ønskelisten.

Jo, transferhjulet er så småt begyndt at bevæge sig.

0 kommentarer
Vis kommentarer