Nicki Bille taler ud: Derfor skiftede jeg klub

Nicki Bille angiverne mediernes interesse for ham som person som årsag til, at han skiftede klub

05:22
Den 22. april debatterede 'Fodbold med Attitudes' ekspertpanel Nicki Billes udskejelser.

Nicki Bille skiftede forrige uge meget pludseligt fra Rosenborg til franske Evian, hvor han får trøje nummer 23. Nu giver han sit første danske interview efter skiftet.

Se også: Chok: Nicki Bille skifter til danskerklub

Se også: Chok: Nicki Bille skifter til danskerklub

- Jeg glæder mig rigtig meget til, at komme ned og spille fodbold og score mål. Det er hvad det handler om. Samtidig er det et skridt op i karrieren at spille i den franske liga i forhold til Tippeligaen, siger Nicki Bille til fodboldsitet D’ BOLD.

Bille blev tidligere på måneden tiltalt for vold mod politimand i forbindelse med Påsken, og han erkender, at det ikke kun er udsigten til en bedre liga, der har fået ham til at skifte.

- Jeg synes, at der har været en tendens til, at medierne gik op i alt, hvad der ikke handlede om fodbold, og jeg må indrømme, at jeg var blevet rigtig træt af det, og jeg kunne mærke, jeg ikke gad det mere. Derfor synes jeg, at det er en frisk start at komme hertil, lyder det fra Bille.

Se også: Disse sager kan redde Nicki Bille

Bille ville gerne forlade Rosenborg, men det krævede, at der var interesse, og pludselig gik det stærkt.

- Jeg havde været i legeland med min søn og min kæreste, og så hørte vi om interessen. Det hele gik rimeligt stærkt, siger Nicki Bille.

Bille slår fast, at Rosenborg er en fed klub og peger med vanlig selvtillid på sig selv, som den dansker der scorer flest mål i fransk fodbold i den kommende sæson.

Nicki Bille har kendt til tiltalen i flere uger (Foto: AP) Skandinavien - 8. jul. 2014 - kl. 13:05 Nu taler Bille: Tænker ikke på tiltale

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen