Evian lukker i: Måske til januar, Wass

Evian lukker i for et salg af Daniel Wass i aften, men er villig til at tage sagen op til januar. Klubben har afvist et bud fra Saint Etienne

Daniel Wass bliver i Evian (Foto: AP)
Daniel Wass bliver i Evian (Foto: AP)

Daniel Wass har længe været en af Evians bedste spillere - hvis ikke den allerbedste - og det har medført en naturlig interesse for den tidligere Brøndby-spiller i dette transfervindue.

Tidligere på sommeren kunne tipsbladet.dk fortælle, at storklubben Saint Etienne viste interesse for højrekanten, og klubben har da også afgivet et bud på Daniel Wass, men det var ikke stort nok til at tilfredsstille Evian, der derfor lukker transfervinduet med danskeren på lønningslisten.

- Vi føler, at tilbuddet fra Saint Etienne var for lavt. Vi har ikke andre bud, og jeg regner ikke med at få det, siger Evians sportsdirektør Pascal Dupraz til tipsbladet.dk.

Se også: Skuffet Wass: Jeg er for dyr

Se også: Agent: Wass’ bejlere har ikke råd

Dermed kan Daniel Wass se frem til endnu en halvsæson i klubben, som han har repræsenteret siden 2012, men drømmen om at tørne ud for en større klub er næppe blevet mindre for Wass, og ifølge Evian skal han nok få chancen på et senere tidspunkt.

- Nu skal Daniel igen vise sig frem, så bliver han måske solgt til januar eller efter sæsonen, fastslår Pascal Dupraz.

Evian er kommet skidt fra start i denne sæson og har blot scoret to mål i fire kampe - begge scoringer er blevet sat ind af Daniel Wass.

0 kommentarer
Vis kommentarer