Monaco: Falcao-exit ikke planlagt

Falcaos farvel til Monaco var ikke planlagt, som spanske medier ellers har spekuleret i

Ifølge Monaco var det ikke planlagt, at Falcao blot skulle have en sæson i fyrstedømmet (Foto: AP)
Ifølge Monaco var det ikke planlagt, at Falcao blot skulle have en sæson i fyrstedømmet (Foto: AP)

Manchester Uniteds nye målmaskine, Radamel Falcao, var rygtet til Real Madrid hele sommeren, og som vi kunne fortælle i går, var det intentionen fra Falcao-lejren, at colombianeren skulle skifte til Real.

Den spanske storklub ville dog ikke have Falcao, der så i stedet endte på en etårig lejeaftale i engelske Manchester United.

Se også: Van Gaal: Tottenham-job havde været nemmere

Den 28-årige spiller fik overraskende lov til at forlade AS Monaco på en lejeaftale, hvilket fik spanske medier til at spekulere i, om Monaco mon havde lavet en aftale med Real Madrid om at købe Falcao fra Reals naboklub Atletico Madrid for så at sælge ham videre til Real Madrid et år senere, altså i løbet af denne sommer.

Men den teori skydes ned af klubben fra fyrstedømmet.

- Hvis han var smuttet til Real Madrid, så havde det styrket rygtet, men det var ikke tilfældet. Vi havde en idé om, at han en dag kunne forlade Monaco, men bestemt ikke allerede efter kun én sæson.

- Det var ikke planlagt. Jeg forstår fansenes skuffelse, men sådan er fodbold. Jeg er ikke glad for, at Falcao ikke er her mere, men når en spiller vil væk, bør du ikke holde på ham - det giver ikke mening at holde på en utilfreds spiller, siger Monacos næstformand, Vadim Vasilyev, ifølge l'Equipe.

Se også: Arnesen: Jeg undrer mig over United

AS Monaco er bestemt ikke kommet styrket ud af transfervinduet, for ud over at miste Radamel Falcao måtte klubben også sige farvel til James Rodriguez, der skiftede til Real Madrid.

0 kommentarer
Vis kommentarer