Klubejer må slippe 25 milliarder - til konen

AS Monaco er er blevet en lidt fattigere klub efter salget af profiler og klubejerens skilsmisse

Dmitry Rybolovlev hygger med Fyrst Albert af Monaco. (Foto: AP)
Dmitry Rybolovlev hygger med Fyrst Albert af Monaco. (Foto: AP)

Det var meningen, at AS Monaco var klubben, der skulle tage kampen op med hovedrige Paris Saint-Germain i den franske liga. Det skulle ske via lige så store økonomiske indsprøjtninger i klubben fra fyrstedømmet af klubejer Dmitry Rybolovlev.

I sidste sæson blev det til en andenplads i ligaen - efter PSG. Klubben fik dog kvalificeret sig til Champions League, men så begyndte der at ske underlige ting i AS Monaco.

Se også: Monaco: Falcao-exit ikke planlagt

Se også: Wass ærgrer sig: Der var masser af interesse

Først blev James Rodriguez solgt til Real Madrid og efterfølgende røg Radamel Falcao til Manchester United på transfervinduets sidste dag, men det er ikke kun salget af de to store profiler, der gør Monaco til en fattigere klub nu. Ejer Dmitry Rybolovlev har nemlig nys måtte slippe intet mindre end 25 milliarder kroner til konen Elena, der nu kan kalde sig ekskone til mangemilliadæren.

'Verdens dyreste skilsmisse', som Elenas advokat har kaldt det, er dog ikke årsagen til salget af holdets største navne. Det oplyser klubbens vicepræsident Vadim Vasilyev i et interview med den franske avis L'Equipe, hvor han understreger, at de 25 milliarder selvfølgelig intet har med salget af Falcao og Rodriguez at gøre.

- Vi troede, at med ankomsten af de stjerner, vi hentede til klubben, ville der følge sponsorer med, men vi har måtte erkende, at den slags tager længere tid.

Se også: Transfergilde: Se listen over ligaernes svimlende forbrug

Se også: Evian lukker i: Måske til januar, Wass

AS Monaco har også hentet andre stjerner som Moutinho, Toulalan, Carvalho og Abidal, men udover sponsorer mangler AS klubben også stadig at se en øget tilskuerinteresse på på hjemmebanen i Monaco, der primært er bosat af sangere, filmstjerner, tennisspillere og racerkørere og andre, der nyder skattely og ikke har den store tid til fodbold.

0 kommentarer
Vis kommentarer