Balotelli får advarsel efter racistiske angreb

En bizar situation udspillede sig lørdag i den franske Ligue 1

Mario Balotelli fik lørdag et gult kort i kampen mod Dijon, da han reagerede på racistiske tilråb. Arkivfoto: AP Photo/Claude Paris
Mario Balotelli fik lørdag et gult kort i kampen mod Dijon, da han reagerede på racistiske tilråb. Arkivfoto: AP Photo/Claude Paris

Han er ofte i fokus og har prøvet det meste, men lørdag måtte Mario Balotelli alligevel tage sig hovedet af forbavselse og harme, da han efter 74 minutter af Nices udekamp mod Dijon blev præsenteret for et gult kort af kampens dommer, Nicolas Rainville.

Dommeren var overbevist om, at den italienske enfant terrible i sekunderne forinden havde provokeret hjemmeholdets fans, men historien var en helt anden ifølge hovedpersonen selv og dennes klub.

På Nices Twitter-profil oplyser klubben, at Mario Balotelli måtte finde sig i racistiske fornærmelser fra Dijon-fansene, og til sidst blev det for meget for italieneren, der reagerede med en irritabel bevægelse mod tilskuerne.

Der er siden da ikke kommet flere detaljer frem om, hvad tilskuerne skulle have råbt mod 'Super Mario', men franske RCM Sport oplyser, at det franske fodboldforbund nu vil gå ind i sagen og undersøge den til bunds.

Mario Balotelli, der har ghanesiske rødder, rettede sidste sæson en hård kritik af Bastias tilskuere, der råbte abelyde efter Balotelli.

Dijon vandt i øvrigt kampen 3-2 på to mål i de sidste 12 minutter. Begge mandskaber ligger lunt placeret i midten af Ligue 1.

Læs mere om fransk fodbold herunder:

Se også: Lukas Lerager scorer i endnu en Bordeaux-sejr

Se også: Fræk topmodel scoret af fodboldstjernen: Vi lukker ikke et øje

Se også: Raser over Neymars fødselsdag: 'De skider på os'

Se også: Balotelli klar til at spille gratis

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere