'Bedre end ham waliseren i Real Madrid'

Ifølge Jean-Michel Aulas skal Lacazette ingen steder i dette transfervindue

Alexandre Lacazette får ros fra Lyons præsident (Foto: AP)
Alexandre Lacazette får ros fra Lyons præsident (Foto: AP)

I den franske liga kan man i denne sæson nyde det helt store gennembrud for angriberen Alexandre Lacazette, der i denne sæson har banket bolden i kassen 19 gange i de første 20 runder. Det betyder naturligt, at Lacazette er et ombejlet navn i de største klubber, men står det til Lyon-præsidenten Jean-Michel Aulas, så er skal den 23-årige angriber ingen steder.

Zlatan Ibrahimovic scorede med brystet mod St. Etienne, og det skabte kaos (Foto: AP) Fransk fodbold Spektakulært Zlatan-mål skabte kaos - kamp afbrudt

Lionel Messi fik faktisk flere Ballon d'Or-point end Ronaldo i nogle lande. Se, hvilke lande der var flinkest ved Messi i kortet under i artiklen. (Foto: Jon Super) Intl. fodbold Se beviset: Her jordede Messi rivalen Ronaldo

- Hvad er det, ham waliseren fra Real Madrid hedder? Jeg mener, at Alexandre Lacazette er meget bedre end ham, men der er ingen pris på Alexandre, så det giver ingen mening at tænke på en, udtaler Lyon-præsident Jean-Michel Aulas til La Parisien med henvisning til, at Lacazette ikke er til salg.

- Lacazette er en yderst fornuftig dreng. Han kender holdet, og træneren giver ham muligheden for at blive en af de bedste angribere i verden. Ville det være klogt af Alexandre at forlade Lyon før EM 2016? Det mener jeg ikke. Men for at holde på vores bedste spillere bliver vi nødt til at kvalificere os til Champions League, lyder det lidt tvetydigt fra Aulas.

Alexandre Lacazette underskrev i september en kontraktforlængelse, der binder ham til Lyon indtil sommeren 2018.

Se Lacazette lave tunnel på 28 meters afstand:

Se en smuk Bale-scoring her:

0 kommentarer
Vis kommentarer