Blev tilbudt PL-hit til spotpris: Svarede med 'idiot-bemærkning'

Marseille må ærgre sig over, at man aldrig slog til, da Riyad Mahrez blev tilbudt den franske klub i december sidste år

Mahrez er på alles læber (Foto: AP)
Mahrez er på alles læber (Foto: AP)

Leicester City FC er kommet på alles læber i det engelske, efter sensationsholdet indtager førstepladsen i Premier League og så sent som i mandags slog mægtige Chelsea 2-1.

Meget af snakken handler om Leicesters superbomber Jamie Vardy, der har hamret mål ind i denne sæson og har snuppet rekorden for måls scoret flest kampe i træk.

Men i virkeligheden er holdets måske allervigtigste - og bedste - spiller den 24-årige algerier Riyad Mahrez, der ligesom Vardy har noget af en gennembrudssæson i år.

Vardy prøvede og prøvede, men det var angrebsmakker Mahrez, der endte som kampens eneste målscorer. Han lavede til gengæld tre. (Foto: AP) Premier League Mahrez målamok, da Vardys stime stoppede

11 mål og syv assists er Mahrez noteret for, og hans fantastiske spil har fået de største klubber i England til at stå i kø og slikke sig om munden med tanke på Mahrez i netop deres klubdragt.

Men sådan så tingene bestemt ikke ud for et år siden. Mahrez fik ikke meget spilletid hos Leicester, der kæmpede en brav kamp for at undgå nedrykning, og algerierens agent forsøgte at få Mahrez videre i sin karriere. Han tilbød derfor sin klient til den franske klub Marseille, som ikke skulle lægge meget for at sikre sig offensivprofilen.

Det er den franske avis France Football, der er i besiddelse af mailudvekslingen mellem Marseille-præsident Vincent Labrune og Mahrez' agent. I mailen fremgår det, at Marseille bestemt ikke er interesseret i en handel med Leicester-stjernen.

Se Mahrez i aktion her:

- Tror du virkelig, at en Leicester-spiller kan have en plads i Marseille og i vores projekt? Kort sagt, for ikke at spilde tiden, vil jeg tillade mig at minde om, at vi prøver at være professionelle og kvalitetssøgende, når det gælder spillerkøb. Derfor er sandsynligheden for, at vi tager denne spiller lig nul, skriver præsidenten.

- Jeg håber ikke, du tager meldingen ilde op, men jeg kan ikke fordrage at blive behandlet som en idiot, lyder det afsluttende for præsidenten, som sikkert ærgrer sig gul og blå nu over den kontante afvisning.

Marseille ligger nu nier i den franske liga, mens Leicester altså stormer derudad i Premier League.

17 kommentarer
Vis kommentarer