Daniel Wass-salg: Først sandsynligt til sommer

Interessen for Daniel Wass er enorm, men den danske Evian-spiller er dyr. Derfor forlader han med al sandsynlighed ikke den franske klub før til sommer.

Newcastle, Fiorentina, AC Milan. Efterhånden er der en hel del klubber, der har haft følere ude efter danske Daniel Wass, der har leveret fremragende de sidste par sæsoner i franske Evian. Danskeren, der har scoret otte gange for sin klub, er ikke overraskende et varmt navn, og den tidligere Brøndby-spiller har også udtrykt interesse i at komme videre fra Evian.

25-årige Daniel Wass - der endnu ikke har formået at bryde igennem på Morten Olsens landshold - har kontrakt med Evian frem til sommeren 2016, men bejlere skal ikke forvente at få den alsidige dansker på sidstedagen i transfervinduet, for prisen for Daniel Wass er høj.

- Han bliver i Evian. Vi har været afklaret med det i noget tid, fordi klubben krævet et exceptionelt højt beløb for ham. Og der har ikke været nogen klubber, der har været i nærheden af det beløb, fortæller Daniel Wass' agent - Michael Johansen fra Pro XI - til tipsbladet.dk.

Uhørt succes: Wass vinder kåring - for niende gang i træk!

Danskeren er alene på transfervinduets sidste dag rygtet til først Fiorentina fra Italien og siden Newcastle United fra England, men de to klubber bliver formentlig nødt til at vente til sommer, hvor Wass har et enkelt år tilbage af sin kontrakt, og Evian formentlig sænker salgsprisen på danskeren.

- Vi lytter jo til, hvad der er af interesse. Det er vores job. Så handler det om at se, hvordan tingene hænger sammen. Daniel har allerede sagt, at han gerne vil prøve noget andet, og der er gode klubber efter ham.

- Til sommer har han kun et år tilbage af sin kontrakt, og så må vi se, om ikke prisen også falder. Til sommer håber vi, prisen rammer et niveau, der matcher interessen, siger Michael Johansen.

TV: Wass fremtvang PSG-selvmål

Evian har tidligere fastslået, at Daniel Wass ikke bliver solgt i dette transfervindue, og det lader altså til, at klubben holder fast. Den franske klub har dog åbnet for et sommersalg, og til den tid vil der formentlig ikke mangle bejlere til den giftige dansker. Michael Johansen fortæller, at han tit er i kontakt med interesserede klubber.

- Jeg hører fra mange agenter og klubber, ja. Der er mange, der tager kontakt, siger han.

Daniel Wass er i gang med sin tredje sæson i Evian, og det kan altså meget vel være den sidste.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter