Danmarks dyreste skal have ny træner

Sylvinho fik blot fem måneder i spidsen for den franske storklub Lyon, der har en dårlig sæsonstart

Joachim Andersen Skal have ny træner. Foto: Lars Poulsen
Joachim Andersen Skal have ny træner. Foto: Lars Poulsen

Den danske landsholdsspiller Joachim Andersen skal have ny træner i den franske storklub Lyon.

Mandag oplyser klubben, at brasilianeren Sylvinho er fortid som træner bare 11 kampe inde i sæsonen.

Den 45-årige Sylvinho, der er tidligere Arsenal- og Barcelona-spiller, tiltrådte i maj og tog over efter Bruno Genesio, men det er slet ikke gået som forventet.

I den franske liga har Lyon blot hentet ni point efter lige så mange kampe. To sejre er det blevet til med en skuffende 14.-plads til følge.

Det blev for meget for ledelsen efter søndagens nederlag på 0-1 til Saint-Etienne.

I Champions League er det gået bedre, da holdet lagde ud med uafgjort hjemme mod Zenit og i sidste uge fulgte op med udesejren på 2-0 over RB Leipzig.

Sylvinho har tidligere været assistenttræner for Inter og Brasiliens landshold, men jobbet i Lyon var hans første som cheftræner.

Lyon meddeler, at træningen indtil videre vil blive varetaget af Gerald Baticle under ledelse af sportsdirektør Juninho.

Joachim Andersen er i denne uge samlet med Danmarks A-landshold. Han skiftede inden sæsonen fra italienske Sampdoria, som pudsigt nok også har stoppet samarbejdet med træner Eusebio Di Francesco mandag efter en dårlig sæsonstart.

Fadiga har tørnet ud for Nice gennem holdets ungdomsrækker og har stået foran gennembruddet på førsteholdet. Foto: Valery Hache/Ritzau Scanpix Fransk fodbold Nu løfter skurken sløret: Fortæller alt om Dolberg-tyveri

Fransk fodbold Holdkammerat stjal Dolbergs ur: Nu har de smidt ham ud

Emiliano Sala omkom undervej fra Nantes til Cardiff, og de to klubber har indtil nu været i konflikt om  overgangssummen. Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix Premier League Skal betale millioner for død angriber

2 kommentarer
Vis kommentarer