Danskerklub overraskede AS Monaco

Jonas Lössl og Lars Jacobsen var begge med fra start, da Guingamp dramatisk fik 3-3 hjemme mod AS Monaco

Lars Jacobsen fik sammen med Jonas Lössl et overraskende point, da Guingamp spillede 3-3 mod Monaco (Foto: Lars Poulsen)
Lars Jacobsen fik sammen med Jonas Lössl et overraskende point, da Guingamp spillede 3-3 mod Monaco (Foto: Lars Poulsen)

Der var lagt op til en svær opgave for danskerklubben Guingamp søndag aften. På hjemmebane gæstede AS Monaco, men værterne lykkedes for alvor med at byde favoritterne op til dans. Trods en træffer i slutfasen lykkedes det ikke for storklubben at snuppe alle tre points, da Lössl og Jacobsen fik 3-3 mod storholdet.

Se også: Pirouette! PSG-stjerne med usædvanlig scoring i stor-sejr

Det var dog gæsterne fra AS Monaco, der startede bedst. På kampens første store tilbud fandt Bernardo Silva plads, og kunne flot bringe favoritterne foran med 0-1. Det slog dog ikke Guingamp ud, der fortsatte med at kæmpe. Det gav pote rundet en halv time, da Sloan Privat bragede værterne tilbage. Cifrene 1-1 fik ikke lov at stå ved pausen, da Raggi i sidste minut gjorde det til 1-2.

Se også: Zlatan kan skrive historie i weekenden

I anden halvleg chokerede Guingamp dog for alvor. En tilfældig chancer blev pludselig udnyttet køligt af Nicolas Benezet, der bragte det undertippede hjemmehold tilbage. Udligningen fik dog kun lov at holde i fem minutter, før Dirar skabte nedtur på lægterne med sin træffer til 2-3.

Fortsat et glimrende udgangspunkt for Guingamp, der gik i defensiven. Her blev man dog straffet i slutfasen. Nicolas Benezet var på spil for anden gang i opgøret, og bragte AS Monaco på vindersporet.

Det lignede en overstået affære for værterne, der dog viste god moral. I overtiden blev jublen total, da Nicolas Benezet scorede til slutresultatet 3-3.

For blot en uge siden snuppede Jonas Lössl et straffespark fra Zlatan Ibrahimovic:

0 kommentarer
Vis kommentarer