Derfor stoppes Zlatans nye reklamefilm

FN har ikke rettighederne til kampbilleder fra fransk fodbold, og derfor er Zlatan-videoen, der skal sætte fokus på børnefattigdom fjernet

Se Zlatan møde 'sig selv' (Video: AP)

Søndag holdt Zlatan Ibrahimovic en pressekonference, hvor han fortalte om en kampagne, han laver i samarbejde med FN's World Food Programme. Zlatan har fået tatoveret 84 navne på sin krop, og det skal sætte fokus på børnefattigdommen.

84 navne fordelt på Zlatans overkrop. (Foto: Bestimage) Fransk fodbold TV: Derfor tatoverer Zlatan 84 navne på sin krop

Sammen med kampagnen blev også frigivet en video, hvor Zlatan har hovedrollen og fremfører en monolog.

- Jeg har fans over hele verden. Fra nu af vil jeg have at støtten skal gå til dem, der virkelig er ramt af sult. Så når du hører mit navn, så kommer du til at tænke på deres navne, siger Zlatan i videoen.

Nu er videoen imidlertid fjernet fra YouTube. Det sker, fordi FN ikke har rettighederne til de kampbilleder fra weekenden, der også er med i videoen.

Fransk fodbold TV: Wass blev klippet midt over - og vist ud

Zlatan Ibrahimovic har efterhånden mange tatoveringer rundt omkring på kroppen. Den seneste nyerhvervelse er noget vanskelig at tyde. (Foto: AP/David Vincent) Fransk fodbold Se Zlatans mærkelige nye tatovering

Kampbillederne viser blandt andet Zlatan tage trøjen af for at vise de mange navne, han har fået tatoveret. En aktion, der var en del af kampagnen.

Ifølge avisen 20 minutes var det den franske ligaforening, LFP, der besluttede sig for at anmelde videoen, ligesom de tidligere har gjort det med en række såkaldte Vines.

Zlatans video kan dog komme tilbage igen ved et senere tilfælde, hvis FN tages til nåde.

Canal+ og Al Jazeera betaler årligt 4,5 milliarder kroner for rettighederne til fransk fodbold.

Se hvad de nye tatoveringer betyder her:

Zlatan havde besøg af den svenske konge i december

0 kommentarer
Vis kommentarer