Dolberg er lønkonge: Medie offentliggør million-aftalerne

Ifølge det store franske medie L'Equipe får den danske landsholdsspiller Kasper Dolberg den bedste løn af alle i franske Nice

Dolberg er efter sigende den bedst betalte spiller i OGC Nice. Foto: VALERY HACHE/Ritzau Scanpix
Dolberg er efter sigende den bedst betalte spiller i OGC Nice. Foto: VALERY HACHE/Ritzau Scanpix

Se Brøndby i frokostpausen - og AGF mod FCK i finalen! Ekstra Bladet ++ viser fredag de afgørende kampe i Atlantic Cup. Køb adgang her!

22-årige Kasper Dolberg fra OGC Nice i Frankrig mangler formentlig ikke noget.

Den blonde angriber, der har scoret otte gange i Ligue 1 denne sæson, er at finde på en liste om lønninger, som franske L'Equipe netop har offentliggjort, og det er danskeren, fordi han ifølge avisen er den bedst betalte spiller i OGC Nice.

Mediet mener at vide, at danskeren tjener omkring 22,5 millioner kroner om året - før skat - og med en kontrakt, der løber til sommeren 2024, går den tidligere AFC Ajax-angriber ikke sulten i seng.

Danskeren er dog ikke blandt de 30 bedst betalte spillere i Frankrig - han ligger akkurat uden for top 30.

Bedst betalte spiller i Frankrig er ikke overraskende brasilianske Neymar, der ifølge avisen tjener hele 272 millioner kroner om året før skat. Det er godt 100 millioner mere end Kylian Mbappé, der tjener næstmest.

At PSG er klubben med de store lønninger i Franrkig, er der ikke den store tvivl om. De 11 spillere, der tjener mest, spiller alle for PSG. På top 30-listen er der hele 17 PSG-spillere, mens Marseille har fem spillere blandt de 30 bedst betalte, Monaco har fire, Lyon tre og Rennes en enkelt.

Kasper Dolberg er det klare førstevalg i angrebet hos OGC Nice - den tidligere AFC Ajax og Silkeborg IF-angriber har scoret sine otte mål i 18 ligakampe. Den 22-årige dansker har lavet fem mål i 16 landskampe.

Skrøbelige forsvar mødes i Rom
Slår mestrene for anden gang i træk
Eksklusivt på Ekstra Bladet: Se Brøndby, FCK og AGF