Eks-landsholdsspiller fik én kamp: Fyret for sit fuldskæg

Den franske fodboldspiller Gaël Givet er formentlig blevet udsat for årets mest bizarre fyreseddel. Hans kub Evian var ikke helt tilfreds med hans hårvækst i hovedet

Det her skæg er franske Gaël Givet blevet fyret for.
Det her skæg er franske Gaël Givet blevet fyret for.

Man kan blive fyret for mange ting; komme for sent på arbejde, stjæle fra kassen eller sjuske med papirerne. 

Så kan man åbenbart også blive fyret for ikke at se ud, som chefen ønsker det. Det fandt den 33-årige, franske fodboldspiller Gaël Givet ud af, da han forleden blev kaldt ind på klubpræsidentens kontor i sin franske klub Evian. Her var beskeden til Givet klar: Klip dit fuldskæg, eller du er fyret.  

- Jeg blev chokeret. Problemet var, at jeg havde ladet mit skæg gro. De ville tvinge mig til at barbere det af, fordi de mente, det var for langt,siger Givet ifølge VG.

De mange talentspejdere fik mod Brugge blandt andet set Pione Sisto i målscorerens rolle. FC Midtjylland - 6. okt. 2015 - kl. 10:14 PSG har kig på Pione Sisto

Og da Givet nægtede at lade sit fyldige fuldskæg falde, blev han fyret. Det skete efter bare én kamp for klubben, som han kom til i september.

Den franske forsvarsspiller Givet var så rasende, at han åbenbart fandt det nødvendigt at blande religion ind i fyringen.

- Du kan ikke behandle en 33-årig på den måde. De regner mig for at være jihadist, men jeg har ikke konverteret til Islam, siger Givet.

Det er åbenbart ikke normalt at have en 'skægpolitik', der forbyder særligt hidsig hårvækst i ansigtet. I den tyrkiske klub Genclerbirligi bliver spillerne tildelt en bøde på godt 60.000 kroner, hvis de tropper op med et fuldskæg til træning eller kamp.

Se også: Martin Braithwaite fortsætter målstime

47 kommentarer
Vis kommentarer