Endelig på plads: Di María til PSG

Den har været noget af en langtrukken affære, men nu er det officielt: Manchester United sælger den argentinske stjerne Angel Di María til PSG

Di María siger farvel til Manchester og goddag til Paris. (Foto: AP)
Di María siger farvel til Manchester og goddag til Paris. (Foto: AP)

En af dette transfervinduets mest omtalte navne har været argentinske Angel Di María.

Den vævre kantspiller slog aldrig for alvor til i Manchester United under Louis van Gaal, og derfor har den 27-årige tidligere Real Madrid-stjerne været rygtet til mange stor-klubber denne sommer.

På et tidspunkt virkede det som om, at Di María var på vej til Bayern München, men de seneste uger har PSG været heftigt nævnt som en ny destination for den hurtige kant.

Og efter lang tids spekulationer er skiftet nu endelig blevet bekræftet at begge klubber.

Paris Saint Germain skriver på deres hjemmeside, at Di María har skrevet under på kontrakt gældende til sommeren 2019, men ingen af klubberne har offentliggjort transfersummen. Den menes dog at ligge i omegnen af 465 millioner kroner.

Argentineren fik altså kun lov til at tørne ud for Manchester United i en sæson, hvor det blev til tre mål og 11 assist i Premier League.

TV: Di María virkede i starten af sin United-tid som en fantastisk køb for PL-klubben. Gense hans fornemme lob mod Leicester her, da han i den grad snød Kasper Schmeichel.