Er det dig, Messi? PL-flop med fabelagtigt solo-mål

Den tidligere Newcastle-spiller Hatem Ben Arfra brillerede med en helt fantastisk scoring sidste weekend - og nu er målet blevet valgt til det bedste i september i Ligue 1. Og dét med rette!

Den franske offensivspiller Hatem Ben Arfa kan meget med en bold.

Fra tid til anden præsterer han på et højt niveau og disker op med mål og assist, som andre spillere kun drømmer om at lave. Problemet med den tidligere franske landsholdsspiller er dog, at han er meget svingende i sit spil og derfor ikke leverer stabilt i en længere periode.

Ben Arfa blev solgt til Newcastle i 2011 som en kæmpe profil, men her var historien den samme. Kantspilleren diskede op med bemærkelsesværdige lækkerier og vanvittige solo-mål, men han faldt også ud i flere kampe.

TV: Gense hans vanvittige mål fra 2012, hvor han driblede fra egen banehalvdel, før han udplacerede Bolton-keeper

Han slog aldrig rigtig til i Newcastle, og heller ikke i Hull City lykkedes det efterfølgende at funkle som lejesvend.

Derfor vendte den 28-årige spiller tilbage til Frankrig før denne sæson - til den mindre prominente klub Nice. Og dét comeback har indtil videre kun været en kæmpe succeshistorie.

I de første otte kampe i Ligue 1 i denne sæson har Ben Arfa bidraget med seks scoringer og en assist - kun Edinson Cavani har kunnet hamle op med Nice-spilleren på topscorerlisten.

I weekenden blev det til to kasser for Ben Arfa, da Nice slog formstærke St. Etienne med 4-1 på udebane - og et af offensivspillerens mål var aldeles fremragende.

Så fremragende, at det er blevet valgt til det bedste i september i den bedste franske række. Ben Arfa formåede nemlig at drible forbi 4-5 modstander, før han til sidst sendte bolden i kassen med den 'kølige' højre fod.

Et mål, der ledte tankerne hen på en vis lille argentiner i FC Barcelona...

Se det fabelagtige mål i videoen herunder, hvor du også kan se det første Ben Arfa-mål, som også var en sand perle. Øverst i artiklen kan du se Nice-profilens scoring og de fire andre smukke kasser, der blev scoret i Ligue 1 i september.

0 kommentarer
Vis kommentarer