Fatter det ikke: Hvorfor hentede de Brøndby-helt?

Spilletid er en mangelvare i Guingamp for Johan Larsson, og en landsmand og holdkammerat sætter spørgsmålstegn ved skiftet

Svenske Johan Larsson (forrest) har kun spillet én ligakamp for franske En Avant de Guingamp i denne sæson. Foto: Fred Tanneau/Ritzau Scanpix
Svenske Johan Larsson (forrest) har kun spillet én ligakamp for franske En Avant de Guingamp i denne sæson. Foto: Fred Tanneau/Ritzau Scanpix

Efter fire år i Brøndby tog Johan Larsson i januar turen til Frankrig, men indtil videre har det været en massiv skuffelse for den svenske forsvarsspiller.

Det er blot blevet til én kamp i Ligue 1, mens Johan Larsson dog har spillet i tre pokalkampe for sin franske klub. I de seneste fire ligakampe har den tidligere Brøndby-profil dog slet ikke været i truppen, og det har fået ham til at være ganske misfornøjet ifølge holdkammeraten, Karl-Johan Johnsson.

- Han har været udenfor truppen, så det er heller ikke nogen optimal situation for ham, så han er ikke rigtig glad. Men han kæmper, og vi forsøger at støtte hinanden, fortæller den tidligere Randers-målmand, som selv er havnet som reserve i Guingamp, til Expressen.

Karl-Johan Johnsson forstår i bund og grund slet ikke, hvorfor Guingamp ønskede at skrive kontrakt med Johan Larsson, da svenskeren havde kontraktudløb i Brøndby.

- Ja, især fordi vi i forvejen havde to højre backs, og vi havde brug for nogle offensive kræfter. Vi har haft problemer med at lave mål, men de ville have ham. Han var på fri transfer fra Brøndby, men han får sandsynligvis en god løn hos os, siger målmanden.

'Zanka' om nedtur: - Har lært hvor hårdt det er
Danske Mathias talte over sig: Jeg skal tænke mig om
Helt utroligt: Danske Nikolaj gør det umulige