Fejl i computerspil sikrede ham landsholdsudtagelse

Montpellier-spilleren Ruben Aguilar blev kontakt af det bolivianske fodboldforbund, men han har ingen relation til det sydamerikanske land

Ruben Aguilar (tv) blev kontaktet af Bolivia, selvom han ikke har nogen relation til landet. Foto: All Over Press
Ruben Aguilar (tv) blev kontaktet af Bolivia, selvom han ikke har nogen relation til landet. Foto: All Over Press

Det er før set, at fodboldklubber holder et vågent øje med det populære computerspil Football Manager, der plejer at have godt styr på de næste talenter, der udklækkes på den store fodboldscene.

Spillet går ud på at styre de fodboldklubber til succes med hjælp fra kendte spillere og uopdagede talenter, der kan udklækkes til at blive den næste store stjerne, men det kan tydeligvis være risikabelt at stole blindt på spillet.

Montpelliers franske forsvarsspiller Ruben Aguilar blev efter et par gode kampe i virkelighedens verden mod blandt andre Paris Saint-Germain kontaktet af Bolivias fodboldforbund, der gerne ville bruge forsvarsspilleren på deres landshold.

Problemet er blot, at Aguilar trods det sydamerikansk-klingende efternavn ikke har nogen relation til Bolivia.

Misforståelsen skyldes ifølge hovedpersonen selv, at folkene bag den nyeste udgave af Football Manager har begået en fejl.

- Det er ret mærkeligt. Jeg tror, at fejlen stammer fra Football Manager, hvor de har tilføjet Bolivia som nationalitet sammen med Frankrig.

- I Bolivia taler de åbenbart om mig i tv, som om jeg kan vælges (til landsholdet red.). Jeg modtog en masse beskeder derfra, så jeg var nødt til at udsende en meddelelse for at slå fast, at jeg ikke er bolivianer og derfor ikke kan vælges til deres landshold, lyder det fra Ruben Aguilar til goal.com.

Ruben Aguilars efternavn stammer fra hans far, der er spanier, mens hans mor er fransk. Han har endnu ikke spillet nogen landskampe. Skulle det en dag ske, bliver det dog næppe for Bolivia.

Hvis Nicklas ellers kan holde sig selv fri for skader, så har han nu en åbning til at stryge op som nummer et på topscorer-listen i Norge. Foto: René Schütze Skandinavien - 4. okt. 2017 - kl. 20:37 Uventet hjælp til Bendtner: Motorvej til topscorer-titlen

Se også: Før Danmarks skæbnekamp: Vi har ild i øjnene

Glen Riddersholm er færdig i AGF. Foto: /ritzau/Linda Johansen Sport og Spil Bag om chok-fyringen: Derfor tabte Riddersholm magtkampen i AGF

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen