Fræk topmodel scoret af fodboldstjernen: Vi lukker ikke et øje

Kevin Trapp er umulig at få med under dynen, hvis hans hold har tabt. Det afslører hans kæreste i et interview

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Det kan godt være, at han har mistet pladsen mellem stængerne for Paris Saint-Germain, men på andre områder end grønsværen er den tyske landsholdsmålmand Kevin Trapp tilsyneladende ganske udmærket kørende.

Privat danner 27-årige Trapp par med den seks år ældre brasilianske Victoria's Secret-model Izabel Goulart, og hun talte for nyligt ganske åbent om parrets mere intime aktiviteter inden for hjemmets fire vægge.

Kevin Trapp og Izabel Goulart er ikke blufærdige. Foto: All Over Press.
Kevin Trapp og Izabel Goulart er ikke blufærdige. Foto: All Over Press.
 

I et interview på Youtube fortæller Izabel Goulart således, at den tyske målmand kan være svær at lokke med i soveværelset, hvis ikke Kevin Trapps hold har vundet.

- Hvis han har spillet en vigtig kamp og hans hold taber, så kan jeg gøre mig selv smuk, få lavet negle og tage mit pæneste undertøj på - og der vil stadig ikke være noget sex, sagde hun.

- Fire-fem gange om ugen
Inden da havde hun dog også afsløret, hvor ofte det celebre par normalt slår sig løs.

- Kevin og jeg elsker meget. Fire eller fem gange om ugen.

Se hele det bizarre Youtube-interview her

Kevin Trapp skal nok ikke ønske sig, at manageren i Paris Saint-Germain, Unai Emery, kigger med på Youtube, for Izabel Goulart lægger ikke skjul på, at målmanden nok ikke altid får den søvn, han har brug for. Slet ikke efter en sejr.

- På de dage, hvor hans hold har vundet, får vi ikke lukket et øje, lød kommentaren, der ikke burde være til at tage fejl af.

Kevin Trapp var fast mand hos Paris Saint-Germain de to foregående sæsoner, men er i denne sæson blev slået af holdet af Alphonse Areola.

Den tyske målmand vogtede dog buret tirsdag, da PSG slog Sochaux ud af pokalturneringen. Trods en sikker sejr fik Trapp fik direkte rødt kort i overtiden, så det er nok tvivlsomt, hvor medgørlig han var tirsdag aften for den lokkende model...

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

Linnéa Claeson er fortid i Danmark. Foto: Anders Brohus Håndbold Færdig i Danmark: Håndboldens sex-aktivist stopper

USA's alpine skidronning Lindsey Vonn oser langt væk af. Hun er bestemt ikke kedelig (Foto: All Over Press) OL Lumre lege: OL sætter fræk kondom-rekord

Sport Helt tæt på F1-korrespondentens favoritter: Derfor bliver grid girls savnet

1 af 2 Kevin Trapp og Izabel Goulart fanget i et kærligt øjeblik. Foto: All Over Press
2 af 2 Foto: All Over Press
34 kommentarer
Vis kommentarer