Frankrig måber: Hvad sker der med Zlatan?

De franske medier er ikke begejstrede for PSG-stjernens form og spørger sig selv, om svenskerens storhedstid er ovre

Zlatan Ibrahimovic har brilleret for flere klubber på højeste niveau rundt omkring i Europa i mange år efterhånden. I sin nuværende klub PSG har svenskeren også sat sit enorme aftryk og har været franskmændenes største profil i de seneste sæsoner.

Men måske er den tid forbi for den 33-årige angriber?

Den franske presse sætter nemlig spørgsmålstegn ved Ibrahimovic' niveau efter en tam kamp fra svenskeren lørdag aften, hvor PSG i de sidste sekunder reddede et point med hjem fra Reims ved et Edinson Cavani-mål.

Zlatan Ibrahimovic var med i alle 90 minutter for sin klub. Men den store angriber gjorde sig kun bemærket med en kæmpe afbrænder, da han var hurtig over Marco Verattis returbold.

Zlatan overplacerede dog sit hovedstød og dirigerede bolden forbi den ene opstander. En kæmpe misser, som blev noteret i de franske aviser - og medierne var da heller ikke imponeret over den aldrende stjernes indsats.

Se den store afbrænder i videoen øverst i artiklen

Den store sportsavis L'Equipe giver Zlatan karakteren 3 ud af 10 og ledsager artiklen med rubrikken: 'Hvad er der sket med Zlatan?'.

Til svenskerens undskyldning skal det siges, at han har døjet med flere små-skavanker op til denne sæson, og det var også hans første fulde kamp for PSG i ligaen i denne sæson.

Ibrahimovic indrømmede også selv efter kampen, at han ikke er på topniveau.

-  Jeg har jo været skadet, så jeg er bare glad for, at jeg spillede hele kampen. Det føles meget bedre nu (skaden red.). Det er det vigtigste, sagde han til svensk TV4, hvor han også havde tid til at kommentere på sin store misser i kampen:

- Jeg havde et hovedstød, som jeg skulle have dirigeret i mål. Men okay, man kan ikke score på alle sine chancer. Selvfølgelig vil jeg gerne score mit første mål i sæsonen, men jeg er sikker på, at de kommer på samlebånd, når jeg får hul på bylden, sagde han.

Zlatan Ibrahimovic har scoret 75 mål i den franske liga for PSG siden ankomsten i 2012.

TV: Det kan godt være, Zlatan stadig mangler at få gang i målscoringen i den franske liga i denne sæson, men der er dog andre spillere, der har brilleret med helt fantastiske mål indtil nu. Vi har samlet fem af de flotteste hidtil i sæsonen i videoen herunder - og bare rolig, du bliver ikke skuffet.