Fransk fodboldspiller fundet død: Han blev kun 18 år

En 18-årig spiller fra den næstbedste franske fodboldrække er fundet død

En spiller fra den næstbedste fodboldrække er død blot fem dage efter, at Fiorentina-anfører Davide Astori døde. Foto: Henrik Schou
En spiller fra den næstbedste fodboldrække er død blot fem dage efter, at Fiorentina-anfører Davide Astori døde. Foto: Henrik Schou

Det er kun fem dage siden, at Fiorentina-anfører Davide Astori på tragisk vis afgik ved døden natten før en Serie A-kamp.

Nu er også fransk fodbold ramt af et dødsfald, hvor en 18-årig spiller fra den næstbedste række er fundet død i sin seng.

- Det er med ekstrem smerte, at Tours FC må informere om, at vores unge spiller Thomas Rodriguez døde natten til fredag 9. marts 2018, lyder det på klubbens hjemmeside.

- Hans fodboldfærdigheder og hans motivation gjorde ham til en spiller med en lovende fremtid. Klubben viser sin dybeste medfølelse til familien, hans kære og Thomas' holdkammerater og venner, og giver dem al støtte i denne vanskelige tid, lyder det.

Fredagens kamp mellem Tours og Valenciennes er aflyst, og alle øvrige kampe i den bedste og næstbedste række indledes med et minuts stilhed.

En tidligere stjerne begræder dødsfaldet:

Thomas Rodriguez kom til Tours FC som U17-spiller, spillede siden på U19-holdet og havde nu kæmpet sig op i A-truppen, hvor han var en talentfuld defensivspiller, der nærmede sig sin debut på førsteholdet.

Foreløbig er dødsårsagen uvis, men en obduktion kan formentlig fortælle, hvad der er sket.

Chok i badminton-verdenen: 35-årig All England-mester død

Kæmpe tragedie: 31-årig Serie A-anfører er død

Håner spiller med død søn: Nu risikerer han livstid

Politiet beder om hjælp: OL-guldvinder sporløst forsvundet