Gav Balotelli rødt ud af det blå: Her er forklaringen

Mario Balotelli så rødt endnu engang, og denne gang var det en verbal tilsvining, der fik dommeren til at ty til den hårde sanktion 

Nice vandt 1-0, men nok engang måtte det franske hold se deres excentriske stjerneangriber forlade banen før tid på grund af et rødt kort.

Mario Balotelli er nu blevet udvist hele tre gange i denne Ligue 1-sæson, og denne gang var det en verbal tilsvining, der fik italieneren tidligt i bad.

SE EPISODEN I KLIPPET ØVERST

Det fortalte dommer Tony Chapron efter kampen mellem Lorient og Nice.

- Han fornærmede mig på engelsk. Mere vil jeg ikke sige, men det var noget klassisk, siger dommeren, der altså ikk løfter hele sløret.

Offer for hetz?
Nice-keeperen Yoan Cardinale fortalte, at han havde hørt Balottelis udbrud, og han mente ikke, at det var slemt nok til at koste et rødt kort. Træneren Lucien Favre var dog ikke så rummelig.

- Er han offer for sit ry? Tror du, at det var et rødt kort, fordi det var Balotelli? Det er latterligt. Hvis det er nok til at give et rødt kort, så giver de et rødt kort. Hvis det ikke er, så bliver man ikke vist ud, siger han ifølge L'Equipe.

Spørgsmålet er nu, om bægeret er ved at flyde helt over for Nice-bossen.

- Jeg mente, at han havde forbedret sig meget i træningen i løbet af ugen. Jeg havde talt med ham, men det kan jeg ikke gøre hver gang, for ellers ender jeg med kun at fokusere på ham.

Balotelli var dog allerede i fokus efter to minutter - skulle han have rødt allerede her?

Se også: Afslører hemmeligheden bag DEN frisure: Grunden er genial

Se også: Storklub støtter Brøndbys boykot: 'HADER FCK'

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere