Giganter i milliard-krig: Neymar tilbudt vanvidsløn

Neymar kan ifølge spanske AS snart se frem til at rulle sig i endnu flere penge, mens Real Madrid fortsat lurer på PSG-spilleren

Der kan være masser at grine for Neymar i fremtiden. PSG vil forbedre hans løn.
Der kan være masser at grine for Neymar i fremtiden. PSG vil forbedre hans løn.

VM blev ikke den succes for hverken Brasilien eller Neymar, som mange havde forventet. Men det ændrer ikke på, at Paris St. Germain-spilleren er en ombejlet herre.

Fredag følte Real Madrid sig nødsaget til for anden gang på kort tid at dementere rygterne om et køb af Neymar i en officiel pressemeddelelse, men ifølge spanske AS er hovedstadsklubben yderst interesseret i Neymar efter salget af Cristiano Ronaldo til Juventus.

Det er man helt opmærksom på i Paris, og her har man da også en plan for, hvordan man holder Real Madrid væk fra den brasilianske stjerne.

Valon Behrami sparkede Neymar ned ved VM - nu er han i al hemmelighed blevet gift med verdensstjernen Lara Gut. Foto: AP VM 2018 Smadrede Neymar til VM: Nu hemmeligt gift med verdensstjerne

AS skriver, at Paris St. Germain har taget kontakt til Neymars repræsentanter for at tilbyde ham en ny og væsentligt forbedret kontrakt.

Angiveligt vil man betale Neymar nogenlunde det, som Lionel Messi render rundt og tjener i Barcelona.

Brasilianeren tjener i øjeblikket 37 millioner euro netto om året (276 millioner danske kroner, red.), og det vil man gerne forbedre, så Neymar kan se frem til at modtage 50 millioner euro om året (373 millioner danske kroner, red.).

Derudover har Paris St. Germain ansat fysioterapeuten fra det brasilianske landshold Bruno Mazziotti i håbet om, at det også vil tale for, at Neymar bliver i klubben.

Neymar udviklede et venskabeligt forhold til Mazziotti, da han kæmpede for at komme tilbage fra den skade, der holdt ham ude i tre måneder tidligere på året.

Ifølge AS er Real Madrids plan dog at overbevise Neymar om et skifte, så han selv går til Paris St. Germain med et ønske om at skifte klub. Brasilianeren har ingen frikøbsklausul, og det kan gøre det lidt nemmere for Madrid.

Tennis Tv-klippet du bare skal se: Tennis-stjerne gør som Neymar

Fejler alt i jagten på Neymar, vil man i stedet forsøge sig på franske Kylian Mbappé, der også spiller i Paris St. Germain.

Der er så sandelig lagt op til endnu en spændende transfersaga.

Neymar har brugt næsten et kvarter liggende i græsset under Brasiliens fire VM-kampe. Foto: AP Photo/Frank Augstein VM 2018 Neymar lagt for had overalt: Groteske VM-tal vækker opsigt

140 kommentarer
Vis kommentarer