Gik i fælden: Voldtægtssag tager ny drejning

Voldtægtssagen med Neymar tager ny drejning, og nu anklages kvinden i stedet for afpresning

Fotomodellen Najila Trinidade Mendes de Souza anklages nu for afpresning og for at lyve for politiet. Foto: Ritzau Scanpix
Fotomodellen Najila Trinidade Mendes de Souza anklages nu for afpresning og for at lyve for politiet. Foto: Ritzau Scanpix

Neymar udenfor politistationen i Rio torsdag. Foto: Mauro Pimentel/AFP/Ritzau Scanpix Fransk fodbold Ydmyget Neymar afhørt: Jeg gik i fælden

Neymar har haft nogle turbulente måneder med rygter om klubskifte, alvorlig skade og også anklage om voldtægt.

Nu er han klar til at spille igen, er blevet i Paris SG, og nu er han ikke bare frikendt for alle anklager om voldtægt, men han kan også se kvinden bag anklagerne komme i problemer.

BBC skriver nemlig tirsdag aften, at brasiliansk politi har sigtet den brasilianske fotomodel Najila Trinidade Mendes de Souza, der anklagede Neymar for voldtægt på et hotel i Paris, for falsk anmeldelse.

Hun og hendes eks-mand anklages for at lyve for politiet og for forsøg på afpresning af fodboldstjernen, der er frikendt for alle anklager.

Neymar er afsløret i ny klubtrøje. Foto: LUCAS LANDAU/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Kæmpe forvirring: Falsk foto går verden rundt

Neymar kan blive del af trekantshandel. Foto: CHARLES PLATIAU/Ritzau Scanpix Fransk fodbold Neymar i trekantsdrama

Antonio Cassano er tilbudt et noget særligt job. Foto: AP Italiensk fodbold Fodboldstjerne tilbudt rolle i pornofilm

Neymar har tidligere afvist alle beskyldninger om voldtægt og påstod straks, at både han og kvinden frivilligt indgik i den seksuelle akt.

- Jeg deler alt nu, hele samtalen, som jeg havde med denne kvinde, alle vores private ting. Det er nødvendigt for at vise, at intet skete. Det var et forhold mellem en mand og en kvinde bag fire vægge. Noget der sker for alle par.

- Der var intet galt dagen efter, og vi fortsatte med at udveksle beskeder, fortæller Neymar i opslaget, som han siden har pillet ned.

- Jeg bliver beskyldt for voldtægt. Det er meget voldsomt, men sådan er det lige nu, og jeg er meget overrasket. Det er hårdt, fordi alle der kender mig ved, at jeg aldrig ville gøre sådan noget.

- Det var en fælde, som jeg faldt i, men det er en lektion for mig i fremtiden. Der er mennesker, der vil udnytte og afpresse andre mennesker. Det rammer ikke kun mig men hele min familie, sagde Neymar dengang, da anklagerne kom frem.

Neymar mødte kvinden på Instagram og fik fløjet hende til Paris i maj, hvor de mødtes hotellet.

Ifølge Najila ville Neymar dyrke ubeskyttet sex, hvilket hun afviste. Det gjorde stjernen vred, og derfra udviklede det sig voldsomt, men altså ikke så voldsomt, som modellen påstod, og det giver hende nu en afpresningssag på nakken.

Fransk fodbold Model står frem: Anklager Neymar for voldtægt

Carlos Kaiser hævder, at han spillede for Ajaccio på Korsika,hvor han ved præsentationen sparkede alle bolde ud til publikum. Så slap han nemlig for at skulle vise, hvad han kunne - eller ikke kunne... Foto fra bogen Sport og Spil Fodboldens største svindler: Han scorede damer i hundredvis - men spillede aldrig et minut

Antonio Cassano i midten havde svært ved at holde fokus i Real Madrid på grund af de mange piger (Foto: AP) Spansk fodbold Væltede mig i piger: Kun fordi jeg var Real-spiller

49 kommentarer
Vis kommentarer