Her er beviset: Zlatans sønner går i fars fodspor

Den næste generation af Zlatan Ibrahimovic'er er meldt ind i Paris SG, og det er i fodboldafdelingen

Zlatan Ibrahimovic har nu sine sønner spillende på akademiet i PSG (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic har nu sine sønner spillende på akademiet i PSG (Foto: AP)

- Selv mine sønner spiller bedre fodbold end jer, sagde Zlatan ifølge franske L'Equipe til sine holdkammerater, da hans Paris SG tilbage i 2012 gik til pause foran 1-0 mod Troyes.

Dengang var sønnerne fire og seks. Nu er de syv og ni år, og måske er fodboldtalentet blevet endnu større, og de to drenge på vej til at følge i Zlatans fodspor.

I hvert fald har Zlatan netop meldt sine børn ind på storklubbens ungdomsakademi.

Storebror Maximilian er blevet en del af Paris-klubbens U10-hold, hvor navnet Maximilian Seger dukker op som midtbanespiller.

Lillebror Vincent er for ung til at have fået tildelt en position på sit hold, men han findes i U7-truppen og ligesom storebror også uden efternavnet Ibrahimovic, men med moderens efternavn Seger.

 

Ifølge den lokale avis Le Parisien så har både Zlatan og konen Helena Seger for vane at overvære børnenes træningspas på anlægget ved Saint-Germain-en-Laye, og Zlatan er naturligvis blevet genkendt på anlægget, men afviste alle ønsker om autografer, da han var der som familiefar og ikke som fodboldspiller.

Allerede i 2013 talte Zlatan om sine sønners fodboldliv.

- Jeg er glad for, at de godt kan lide fodbold, for jeg synes, at det er vigtigt, at de lærer at spille på et hold. Om de har talent får vi at se i fremtiden. De er stadig unge, og de kan godt lide det, og det er det vigtige, sagde Zlatan dengang til Voetball International, hvor han også fortalte om drengenes øvrige interesser.

- Min ved Novak Djokovic inviterede os til en af hans kampe i Paris for nogle måneder siden. Drengene fulgte med, og siden da har Novak været deres største helt, sagde Ibrahimovic.

Se også: Dropper sin far: Sådan får otteårig opfyldt Zlatan-drøm

- De vil starte med at spille tennis, og jeg synes, det er en god idé, for det er en god sport til at forbedre koordination. Kickboksning dyrker de også. Det var min idé, fordi det er godt for disciplinen og du lærer at respektere din modstander, sagde Ibrahimovic.

Indskrivningen af de to sønner tolkes i Frankrig og Sverige som, at Zlatan måske alligevel ikke er så forhippet på at komme hurtigt væk fra Paris. Angriberen har ellers kontraktudløb til sommer, og et skifte 'hjem' til Italien eller måske til England har ligesom ligget i kortene.

Lørdag blev Zlatan den store helt, da han scorede på kontroversiel vis:  (se sønnerne falde i søvn over artiklen)

Se også: TV: Her bliver Ronaldo historisk

Se også: Så fed er Premier League: 26 spillere er for tykke

4 kommentarer
Vis kommentarer