Her er Zlatans kommende klub

Ifølge Aftonbladet har den svenske superstjerne så småt besluttet sig for sin fremtidige klub

Zlatan Ibrahimovic kan være på vej til USA. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic kan være på vej til USA. (Foto: AP)

Der er et - og nok også kun et - navn, der kan få pulsen op hos både Morten Olsen, hans spillere og de danske fodbold-fans inden de to playoff-gysere mod Sverige, der venter i november.

Navnet er naturligvis Zlatan Ibrahimovic, for den 34 -årige PSG-angriber er uden sammenligning den klarest lysende stjerne på den skandinaviske fodbold-himmel og befinder sig i en helt anden galakse end danske stjerner som Christian Eriksen og Nicklas Bendtner.

Men Zlatan har andet og mere at tænke på end de dueller, der venter mod Daniel Agger og Simon Kjær. Ikke mindst, hvor han skal spille fodbold efter sommerferien, hvor kontrakten i Paris udløber.

Se også: Zlatan boligshopper for 88 millioner

Den tårnhøje svensker må siges at være i karrierens efterår, men det vil næppe afskrække europæiske topklubber fra at forsøge sig med tilbud.

Men ifølge den svenske avis Aftonbladet så har Zlatan Ibrahimovic måske allerede taget sin beslutning.

Avisen skriver således, at han med stor sandsynlighed tager på aftægt i amerikansk fodbold, hvor hans gamle AC-Milan-holdkammerat David Beckham har gang i at etablere et hold, der skal optages i den nationale liga, MLS.

Se også: TV: Zlatan brillerer med medicin i kroppen

I Florida er man allerede i færd med at anlægge et nyt stadion med plads til 25.000 mennesker, men klubben forventes først at kunne optages i MLS i 2017.

- Det skal være folkets klub. Miami er klar til fodbold. Der eksisterede en klub for ti år siden, men jeg vil etablere noget nyt, har 'Golden Balls' forklaret om sit projekt, som altså frister Zlatan Ibrahimovic.

Angriberen skal allerede have luftet sine overvejelser i sin inderkreds og har for længst ansøgt om amerikansk arbejdsvisum. Men hvordan han vil udfylde den eventuelle ventetid mellem kontraktudløbet i PSG og startskuddet i Miami, melder historien ikke noget om.

Se også: Kong Zlatan i modvind: Oprøret ulmer i Paris

Zlatan afslører: Se mine 5 bedste mål:

5 kommentarer
Vis kommentarer