Her sviner tidligere Arsenal-spiller Zlatan: Du er et røvhul!

Det er bestemt ikke alle, der er vilde med Zlatan Ibrahimovic. Arsenals tidligere midtstopper Sebastien Squillaci er ikke fan af svenskerens arrogante stil, og det fik angriberen i den grad at vide

Zlatan Ibrahimovic er for alvor ved at finde målformen igen efter en svag start i den franske liga denne sæson.

Inden weekendens runde havde svenskeren nettet fire gange i de tre seneste Ligue 1-opgør, og Danmarks kommende modstander i playoff'en var igen på pletten, da han scorede begge PSG's mål i udesejren mod Bastia lørdag eftermiddag.

De præstationer er de nok meget glade for i Sverige, der i disse dage varmer op til de to landskampe mod Danmark og sætter al deres lid til superstjernen.

Se også: Er det slut? Derfor kan Danmark sende Zlatan på pension

Ibrahimovic har da også udtalt, at han ikke kan forestille sig et EM i Frankrig uden sin egen deltagelse, så selvtilliden er ihvertfald på plads, som den altid plejer at være hos den stærke angriber.

Mange fodboldfans elsker denne arrogante attitude hos svenskeren, men der er også en del, der ikke er vilde med Zlatans store mund og armbevægelser.

En af dem er den tidligere Arsenal-spiller Sebastien Squillaci, der i dag tørner ud for Bastia.

Se også: Zlatan modtager guldplade for nationalmelodi

Midtstopperen opsøgte Zlatan efter dommeren havde fløjtet af i deres indbyrdes opgør og gav ham en klar besked om, hvad han syntes om den svenske superstjerne.

- Du er et røvhul! Jeg har sagt til dig, at du ikke er en stor spiller. Du er nødt til at respektere dine modstandere. Okay? Du er nødt til at vise mere respekt, rasede Squillaci i en sekvens, der blev fanget af kameraerne, mens spillerne var på vej mod omklædningsrummet.

Se episoden i videoen øverst i artiklen

Ibrahimovic forholdt sig forholdsvis roligt under episoden, men til sidst fik han nok og svarede tilbage.

- Er der nogen, der kan få ham til at tie stille? Respect, my ass, råbte Zlatan.

Det er uvist, hvad der fik Squillaci til at gå amok på PSG-stjernen, men de to havde flere hårde dueller i opgøret, som Zlatan endte med at vinde med sine to scoringer.

Se svenskerens sidste scoring, der lugtede meget af offside.

22 kommentarer
Vis kommentarer