Holdkammerat: Balotelli ønsker ikke at være her

Mario Balotellis holdkammerat Valentin Eysseric mener ikke, at italieneren ønsker at have noget at gøre med holdet

Mario Balotelli skiftede i sommer til Nice i Ligue 1, hvor holdet har imponeret i denne sæson og ligger med i toppen. Balotelli har da også kvitteret med ni mål i 13 optrædener for feriebyen, men på det seneste har han mistet motivationen ifølge en holdkammerat.

Balotelli sad ude i den seneste uafgjorte kamp med symptomer på influenza, mens han kun spillede otte minutter i forrige kamp. Efter denne var Valentin Eysseric kritisk over for angriberen, og efter den seneste uafgjorte kamp fastholder han sin kritik.

- Jeg er ked af det, men jeg var ærlig. Jeg fortæller sandheden. Det er en skam, at han hænger med hovedet, når du ser ham til træning hver dag. Han er en fantastisk spiller, siger Eysseric til BeIN Sports ifølge goal.com.

- Jeg synes, han ligner en, der ikke vil have noget med os at gøre. Det er virkelig skuffende. Vi kunne virkelig have brugt vores hjælp i en kamp som den her.

Angriberens kontrakt med Nice udløber d. 30. juni 2017.

TV: Balotelli bomber:

Se også: Balotelli beskylder tilskuere for racisme

Holland - 13. feb. 2017 - kl. 08:30 Gjorde han seriøst lige det? Her er årets mest usportslige optræden

Både Christian Nørgaard og Hanny Mukhtar bliver nøglespillere for Brøndby i håbet om at kunne udfordre FCK i toppen af tabellen. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Før superliga-starten: Sådan står Brøndby, Randers og AC Horsens

Zlatan Ibrahimovic og Kevin Magnussen er bare nogle få ud af rigtig mange sportsstjerner, som render rundt med masser af tatoveringer. Men hvilken betydning har de egentlig. Find ud af det herunder. Foto: AP. Sport og Spil Her er sportsstjernernes tatoveringer: Det betyder de vilde tusser

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere