Intern kritik af Zlatan: Du scorer ikke nok

Zlatan Ibrahimovic skal lave flere mål, mener hans manager Laurent Blanc, der håber på mål fra svenskeren mod Chelsea

Zlatan Ibrahimovic jubler efter en scoring. Dem er der imidlertid for få af, hvis det står til PSG-træner Laurent Blanc. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic jubler efter en scoring. Dem er der imidlertid for få af, hvis det står til PSG-træner Laurent Blanc. (Foto: AP)

Forude for Paris Saint-Germains Champions League-møde mod Chelsea på tirsdag lægger Laurent Blanc pres på Zlatan Ibrahimovic.

Den svenske stjernespiller har scoret to mål i de seneste syv kampe, hvilket ikke er nok ifølge hans manager. Og PSG er tvunget til at score mod Chelsea efter 1-1-resultatet i den første kamp i Paris.

Fransk fodbold - 21. feb. 2015 - kl. 14:35 Snydt: Her er sandheden om Zlatans tatoveringer

- 'Ibra' er ikke en ung knægt. Han er 33 år. Mod Chelsea er han under pres ligesom resten af holdet. Han skal score mere, for det er hans rolle på holdet.

- Men han arbejdede hård under hans karantæne. Det er godt for ham at komme tilbage i weekenden, for han har brug for en kamp før mødet med Chelsea, siger Laurant Blanc ifølge goal.com om sin svenske spiller, der er tilbage efter to dages karantæne.

Lørdag skal Paris Saint-Germain møde Lens, der efterhånden ligner en nedrykker i den franske liga.

Ibrahimovic har gentagende gange vist, at han evner at finde vej til nettet i Champions League. Se hans 10 bedste mål fra turneringen her:

1 kommentar
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere