Kasper Dolberg er igen månedens spiller

For anden gang i denne sæson er den danske angriber blevet kåret til Månedens Spiller i OGC Nice

Kim Brink leverede sit svendestykke, da han forberedte sig til - og orkestrerede sit mandskab til den legendariske sejr i Madrid. Foto: Lars K. Mikkelsen/Ritzau Scanpix Sport og Spil Sad på lokum hele natten før miraklet i Madrid

På banen har de deres vanskeligheder, OGC Nice, der senest blev skilt ad defensivt og tabte med 1-4 ude mod Saint-Etienne, men holdets danske islæt, Kasper Dolberg, skal bestemt ikke skamme sig over sine præstationer.

Angriberen, 22 år, der skiftede fra AFC Ajax i sommer og blev Nices dyreste indkøb nogensinde, er for anden gang i denne sæson blevet kåret til Månedens Spiller i OGC Nice.

Det blev han også september.

Dolberg fik 30 procent af stemmerne, mens Atal fik 16 procent, og Pierre Lees-Melou endte på 10 procent.

Danskeren har scoret i de sidste tre ligakampe i streg - mod Lyon, mod Angers og mod Saint-Etienne - og den tidligere Silkeborg-angriber står nu noteret for i alt fem ligamål for Nice.

Kasper Dolberg har 11 ligakampe for Nice i denne sæson, men starten var præget af ballade.

Dolberg fik et værdifuldt år stjålet, og så rendte han ind i nogle småskader, der gjorde, at han ikke helt var i stand til at komme på banen kontinuerligt.

Men det lader til at være fortid nu, og danskeren har vist målnæsen på det seneste, hvor han også har spillet fuld tid i kampene.

Og for præstationerne er han altså blevet belønnet igen.

Se også: Storklub i frit fald: Dårligste stime i 42 år

Lukaku er sammen med Romas Chris Smalling havnet på en diskrimerende forside i Italien. Foto: Daniele Mascolo Intl. fodbold - 5. dec. 2019 - kl. 15:43 Giganter tager skarpt afstand: Målløs over forside!

Christian Eriksen er røget ud i kulden i Tottenham. Noget, der ifølge Thomas Gravesen ikke kun er til skade for danskeren, men også for klubben. Foto: Eddie Keogh Premier League - 5. dec. 2019 - kl. 14:35 Gravesen langer ud efter Eriksen-behandling

Se også: Rystet Zlatan: - Jeg kan ikke lide det

Sandra Toft nyder godt af det franske opsving. Foto: Bo Amstrup Sport og Spil Her ruller millionerne: Så meget tjener VM-pigerne

Sport og Spil Maradonas datter smider tøjet: Springer ud som undertøjsmodel

4 kommentarer
Vis kommentarer