Katastrofe for storhold: Stopper det Neymar?

Lazarettet er godt fyldt op i Paris og med en utilfreds Neymar, ser det svært ud. Alligevel vandt holdet 4-0 i weekenden

Av! Foto: FRANCK FIFE / Ritzau Scanpix
Av! Foto: FRANCK FIFE / Ritzau Scanpix

Selvom det bugner af penge i den franske hovedstadsklub Paris St-Germain, så kan guld og diamanter ikke redde spillerne for at blive skadet.

Således blev angrebsesserne Kylian Mbappé og Edinson Cavani skadet, da klubben søndag rundbarberede magtesløse Toulouse 4-0 på Parc des Princes.

Allerede efter 14 minutter måtte Cavani lade sig udskifte, mens Mbappé blev skiftet ud i anden halvleg med lårproblemer. Skaderne holder Mbappé ude i en måned, mens Cavani forventes ude i tre uger på hofteproblemer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Cavani måtte forlade banen efter 14 minutters spil. Foto: FRANCK FIFE / Ritzau Scanpix
Cavani måtte forlade banen efter 14 minutters spil. Foto: FRANCK FIFE / Ritzau Scanpix

Kæmpe Real-nedtur: - Det gør ondt

Neymar vil væk
Samtidig er stjernen over dem alle, Neymar, hovedperson i et stort transfercirkus, hvor han bliver rygtet til Real Madrid og Barcelona. I mellemtiden er han udeladt fra kamptruppen. Netop skaderne til angriberne kan sætte en stopper for Neymar-skiftet.

Heldigvis for Paris ser ud til, at Eric Maxim Choupo Moting er klar til at tage mål-ansvaret på sin skuldre, da han leverede to af målene i fredagens storsejr.

Udover Cavani og Mbappé måtte forsvarsspilleren Abdou Diallo også forlade banen med en skade, mens Julian Draxler, nyindkøbet Ander Herrera, Layvin Kurzawa og Thilo Kehrer alle er på lazarettet.

152 sejre: Pensioneret sprinterkonge får lang karantæne

Gigantbud på Neymar

Storklubberne flokkes om nyt vidunderbarn