Kig her, Hareide: Dansk angriber rammer topform

Martin Braithwaite scorede to gange og Lukas Lerager en enkelt gang, da Bordeaux slog Toulouse 4-2

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite viste målform, da han lørdag aften scorede to gange for sin franske klub, Bordeaux.

Bordeaux vandt opgøret i den bedste franske række med 4-2 over Toulouse, og det var efter tre danske mål, da også Lukas Lerager kom på scoringslisten.

Martin Braithwaite, der tidligere har spillet i Toulouse, var på pletten efter 38 minutter.

Her modtog danskeren bolden fra Souliho Meite og løftede den flot i mål tæt på kanten af straffesparkspletten og udlignede til 1-1, efter at gæsterne var kommet foran i det 29. minut.

Fire minutter efter pausen var Braithwaite så igen i målscorerens rolle, da et indlæg endte hos danskeren, som resolut trykkede af og bragte hjemmeholdet foran 2-1.

Dermed nåede Martin Braithwaite op på tre sæsontræffere i ligaen for Bordeaux, efter at han i vinterens transfervindue blev udlejet til den franske klub fra Middlesbrough i den næstbedste engelske række.

Et kvarter før tid øgede Lukas Lerager så til 3-1, da han blev spillet helt fri foran mål og blot skulle sætte foden på bolden.

21-årige Malcolm, der er Bordeauxs højt profilerede brasilianer, sørgede for 4-1 ti minutter før tid før den betydningsløse reducering i slutminutterne.

11 kommentarer
Vis kommentarer