Løj sig til fest med Zlatan: Så blev han udelukket

Rugbyspilleren Martin Castrogiovanni løj om familieproblemer for at feste med Zlatan. Nu får det konsekvenser for italieneren med de argentinske rødder

Martin Castrogiovanni (Foto: Topfoto)
Martin Castrogiovanni (Foto: Topfoto)

Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint Germain vandt i weekenden den franske Liga Cup-finale med 2-1 over Lille. Det belønnede klubben med en ekstra fridag, og den mulighed var Zlatan og co. ikke sene til at udnytte.

Med svenskeren i spidsen drønede flere PSG-spillere derfor til Las Vegas for at feste, men med på turen var rugby-spilleren Martin Castrogiovanni, og det har nu givet den italienske landsholdsspiller alvorlige problemer i sin klub, Racing 92.

For Castrogiovanni havde slet ikke fået lov til at rejse med til Las Vegas.

Italieneren med de argentinske rødder havde hørt om PSG-truppens tur til Vegas, og han havde derfor stukket sin klub en plade om, at der var problemer med familien hjemme i Argentina, og klubben gav ham derfor lov til at springe holdets semifinale ved Champions Cup i Nottingham over.

ZLatan Ibrahimovic mener, at han og holdkammeraterne selv var skyld i, at det blev til et samlet nederlag til Manchester City i Champions League-kvartfinalen. (Foto: AP/Martin Rickett) Champions League Slagen Zlatan: Vi gav begge kampe væk

Rugby-stjernens løgnhistorie kunne måske have været succesrig, hvis det ikke var fordi, at billeder af Castrogiovanni dukkede op i franske medier, hvor han ses feste sammen med Zlatan og Javier Pastore.

Naturligvis gik der ikke lang tid, inden Racing 92 blev klar over, at deres spiller havde løjet om sin tur. Og det har klubben reagere på - med en midlertidig udelukkelse.

- Vi har besluttet os for at udelukke spilleren som en sikkerhedsforanstaltning, før vi anlægger sag, skriver klubben på hjemmesiden.

Nu er spørgsmålet, om en fest med Zlatan koster Martin Castrogiovanni sin karriere i den franske rugby-klub.

Zlatan Ibrahimovic fik ikke den velkomst. han havde håbet på, da han for få dage siden besøgte sin gamle barndomsblok Rosengård i Malmö. Han blev hilst velkommen af et vildfaren kanonslag. (Foto: AP/Jon Super) Fransk fodbold Zlatan på flugt fra kanonslag-kastende fan

4 kommentarer
Vis kommentarer