'Lorte Frankrig'! Zlatan gik amok - nu undskylder han

PSG-stjernen gik amok efter søndagens nederlag mod Bordeaux, hvor han blandt andet sagde, at Frankrig ikke fortjente PSG. Nu angrer svenskeren dog sit udbrud

Zlatan var godt gal over dommerpræstationen i PSG's nederlag til Bordeaux. (Video: SNTV)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

PSG skuffede fælt i den franske liga søndag eftermiddag, da det blev til et 3-2-nederlag til Bordeaux på udebane.

Zlatan Ibrahimovic scorede begge PSG's mål i opgøret, men det var altså ikke nok til at hente point, da hjemmeholdet fra det vestfranske scorede sejrsmålet få minutter før tid.

Den svenske stjerne var da også stiktosset efter kampen, og fransk Canal+ fangede PSG's angriber i et vredesudbrud på vej ind til omklædningsrummet - et vredesudbrud, der i den grad fik opmærksomhed fra omverdenen.

Zlatan lynede men PSG tabte

- I 15 år har jeg aldrig oplevet en så dårlig dommer som ham i dag i dette lorteland. Frankrig fortjener ikke PSG, skulle Ibrahimovic have sagt. 

Svenskeren talte dog meget usammenhængende engelsk i episoden - men de fleste medier har oversat hans udbrud på denne måde.

Og hurtigt begyndte de kritiske røster at hagle mod Ibrahimovic.

Den franske sportsminister Patrick Kanner udtalte, at 'skuffelse ikke var nok til at beskrive svenskerens udtalelser' - og han opfordrede PSG-stjernen til at undskylde omgående.

UEFA: Glem det, Zlatan!

Det gjorde Ibrahimovic da også ret hurtigt, da mediestormen var på sit højeste.

- Jeg snakkede i vrede, og mine udtalelser var ikke henvendt det franske folk. Jeg undskylder meget, men jeg snakkede kun om fodbold, og jeg er ked af, hvis nogen har følt sig krænket.

- Jeg tabte en kamp, det kan jeg acceptere, men jeg kan ikke acceptere, når dommeren ikke følger reglerne. Det er ikke første gang, det sker, og jeg er træt af det, skrev Zlatan i sin app.

Det er uvist, hvilke kendelser Zlatan mente, ikke var korrekte, men du kan se højdepunkterne fra opgøret lige her - og vurdere selv, om svenskeren havde grund til sit vredesudbrud.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+