Annonce:
Annonce:

Martin Braithwaite vender kampen for Toulouse

Martin Braithwaite scorede lørdag i Toulouses kamp mod Guingamp, som Toulouse vandt 2-1 i den franske liga

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold

Den danske angriber Martin Braithwaite havde lørdag en afgørende fod med i spillet, da hans franske klub, Toulouse, på hjemmebane vandt 2-1 over Guingamp i den bedste franske liga.

Danskerklubben kom bagud, da Guingamp scorede på straffespark i det 54. minut, men små ti minutter senere var det Toulouse, der blev tildelt et straffespark af kampens dommer.

Det omsatte Braithwaite til en scoring, og da den svenske angriber Jimmy Durmaz et par minutter senere bragte Toulouse foran 2-1, så var det et spørgsmål om at holde hjem resten af kampen for Toulouse, og det lykkedes.

Hele anden halvleg spillede Guingamp med ti mand, da målmanden Karl-Johan Johnsson, som Guingamp hentede i Randers FC i sommer, blev udvist kort inden pausen.

Resultatet betyder, at Toulouse med otte point rykker op på sjettepladsen i den franske liga, og Guingamp ligger på syvendepladsen med det samme antal point.

Ligaens tophold, Monaco, var også i aktion lørdag, hvor det blev til en 3-0-sejr over Rennes. Radamel Falcao scorede et enkelt af målene, mens 20-årige Thomas Lemar stod for de resterende to.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: